Сімейний Лікар

Таємне викрадення чужого майна: солдата на Запоріжжі засуджено до 2 років 1 місяця позбавлення волі

Таємне викрадення чужого майна: солдата на Запоріжжі засуджено  до 2 років 1 місяця позбавлення волі
387256 ПЕРЕГЛЯДІВ

За підтримання публічного обвинувачення Запорізької спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері, 22.09.2021 Оріхівський районний суд Запорізької області визнав військовослужбовця однієї з військових частин Збройних Сил України винним у таємному викраденні чужого майна (крадіжка), вчиненому повторно (ч. 1, ч. 2 ст. 185 КК України) та, на підставі ст. 71 КК України, шляхом поглинання менш суворого покарання більш суворим, призначив остаточне покарання у виді 2 років позбавлення волі.

Під час винесення вироку враховано, що обвинувачений 20.05.2021 вже був засуджений за аналогічний злочин до 1 року обмеження волі, та одне з нових кримінальних правопорушень вчинив під час іспитового строку, визначеного судом.

З огляду на викладене суд, враховуючи положення ст. 71 КК України, шляхом часткового складання покарань за попередніми вироками, визначив йому остаточне покарання у виді 2 років 1 місяця позбавлення волі.

Так, встановлено, що вказаний військовослужбовець військової служби за контрактом, у період з січня 2021 року по травень 2021 року, з метою незаконного особистого збагачення, маючи вільний доступ до приміщень, неодноразово привласнював чуже майно, зокрема електроприлади, техніку, предмети побуту та металеві вироби на загальну суму майже 18,5 тис. гривень.

У судовому засіданні обвинувачений свою вину в інкримінованих йому кримінальних правопорушеннях визнав повністю. 

Теги: Запорізька спеціалізована прокуратура у військовій та оборонній сфері,вирок суду,контрактник,крадіжки,Запоріжжя

©2020 doktorfamily

Мої відео