Сімейний Лікар

Інформаційне агентство : Виставка «ФЕЄРІЯ В’ЯЗАННЯ» (вироби від Аліни Бусло та бренду «В’язаний Ексклюзив»)

Інформаційне агентство : Виставка «ФЕЄРІЯ В’ЯЗАННЯ»  (вироби від Аліни Бусло та бренду «В’язаний Ексклюзив»)
446099 ПЕРЕГЛЯДІВ

30 вересня – 25  жовтня 2021 року

 

Відкриття – 30 вересня о 18:00

 

Місце проведення: ІІ поверх Центру Української Культури та Мистецтва,

м. Київ, вул. Хорива, 19-В, тел. (044) 425-12-64,  (044) 425-12-66.

За підтримки Центру Української Культури та Мистецтва.

 

Мета виставки «ФЕЄРІЯ В’ЯЗАННЯ» – показати, що цей вид рукоділля вирізняється багатством ідей та технік. І, передусім, виставка продемонструє, що нині в’язання в тренді! Авторка проекту та майстриня Аліна Бусло наголошує: «Я задумала цей проект задля того, аби ми поступово відвикали від стереотипу «в’яжуть тільки бабусі шкарпеточки та светрики». А ще, я мріяла показати, які сучасні речі можна створювати за наявності величезної кількості матеріалів, ідей та схем!».

Виставка вразить відвідувачів розмаїттям жіночого та дитячого в’язаного вбрання, іграшок та елементів декору для дитячих кімнат та оселі в цілому. Будуть представлені роботи, виконані в різних техніках. Зокрема, зв’язані гачком та спицями. Можна буде побачити й поєднання в’язання з валянням шерстю. Переважна більшість робіт – авторські.

Аліна Бусло займається в'язанням гачком та спицями з 6 років. Спочатку створювала найпростіші узори та одяг для ляльок. Мріяла стати дизайнером одягу, тож, багато експериментувала з перешиванням вбрання, яке було в шафі. Школу закінчила з відзнакою, потім Чернігівський Педагогічний університет ім. Шевченка (фізико-математичний факультет).

Після цього Аліна Бусло працювала в царині реклами, весь цей час не полишаючи улюблене хобі – в'язання. Спочатку cтворювала вироби собі або на подарунки рідним, а вже у відпустці по догляду за дитиною почала вязати на замовлення. Проводила індивідуальні заняття з цього виду рукоділля.

Головною підтримкою, опорою і критиком Аліни Бусло є син Даниїл. Насамперед, він навчає майстриню по-дитячому радіти всьому в житті, мріяти, йти до мети незважаючи на обставини. Це відчуття світу вона втілює в своїх роботах.

Із часом майстриня реалізувала свою мрію: створила «В’язаний Ексклюзив» – бренд в’язаних виробів, які користуються попитом в Україні та за кордоном. Дуже багато виробів Аліна Бусло виготовляє сама, а також співпрацює з талановитими майстрами. Значну увагу приділяє якості продукції, практичності виробів (серед яких – одяг, іграшки, аксесуари), натуральності  матеріалів, з яких буде майбутній виріб.

Бренд «В’язаний Ексклюзив» – це оригінальність,  якість та, головне, емоції! Унікальність робіт Аліни Бусло полягає в їх особливій енергетиці, вони приносять радість.  У кожному виробі живе своя історія, своє маленьке життя.

Майстриня ділиться таємницею для тих, хто вірить в чудеса та візуалізацію мрії: «Під час вагітності, я весь час чула від лікарів, що шансів народити дитину мало, що не зможу виносити… У якийсь момент, коли опускались руки, я зрозуміла, що мені необхідно щось, що  буде наближати мене до дитини, і я зв'язала пінеточки! Завдяки ним я відчувала синочка, уявляла яким він буде, як я його тримаю і з'явилась віра, що все буде добре! Пінеточки я поставила на видному місці, а сама почала далі в'язати одяг для  майбутньої дитини… і сьогодні – я щаслива мама! Подарувавши друзям в’язаного котика, який неймовірно сподобався їх діткам, я  згодом побачила фото сім'ї уже з живим кошенятком, який оселився в їх оселі. Приємно, що таких  прикладів багато, мої іграшки купують для недоношених діток в інкубатор, щоб вони не відчували себе самотніми, просто для підняття настрою собі або близьким, за кордон, як згадку про Україну. Окремою сторінкою можна виділити – коли вироби замовляють коханим, рідним, любов відчувається навіть на відстані!».

Майстриня є активною учасницею різноманітних  тематичних виставок. Декілька років підряд презентувала нові колекції в національному стилі землякам на щорічній зустрічі Чернігівського земляцтва в м. Києві, членом якого є. «В’язаний Ексклюзив» був представлений на Першому Весняному фестивалі поміж виробників України та інших країн. Бере участь  в конкурсах в межах виставки «Модна Лялька».

Майстриня брала участь у всеукраїнських виставках, що відбувались в Центрі Української  Культури та Мистецтва, посідала призові та перші місця. Серед них – Всеукраїнська виставка в’язання «Тепла оcінь». Зокрема, в 2019 та 2020 роках посіла перше місце в конкурсі «Моя в’язана мрія». У межах цих проектів проводила серію майстер-класів для діток, щоб показати підростаючому поколінню, що в’язання – це корисно та модно.

За словами Аліни Бусло, для неї в'язання – своєрідна йога для душі. Неймовірне задоволення отримує, коли займається ним на морі, в горах чи просто в  спокійному красивому місці. В’яже вечорами або вночі під гарну музику. Ніколи не сідає працювати в поганому настрої, оскільки це впливає на якість виробу, швидкість виготовлення, а головне  на енергетику яку він несе. Також не бере замовлення, якщо розуміє, що натхнення на нього зовсім немає.

Аліна Бусло розповідає: «Моє улюблене хобі переросло в справу, якою я із задоволенням займаюсь кожного дня! Кожен висловлює себе, своє ставлення  до світу по-своєму: я – через в’язання. Це для мене – самореалізація, хобі, робота та відпочинок! Зараз можу із впевненістю сказати, що я  знайшла своє покликання у житті. Мені буде дуже приємно, якщо поміж робіт, знайдеться та, яка знайде відгук у ваших серцях!».

Додаткова інформація: Svyazanо.com.ua, 066 22 42 067, 096 27 56 685.

 

Ласкаво просимо, вхід вільний!

 

Час роботи виставкових залів:
Пн.- Пт. – 10:00 – 19:00; Сб. – 10:00 – 18:00; Нд. – вихідний.

 

Адреса Центру Української Культури та Мистецтва:
Україна, м. Київ, вул. Хорива, 19-В, ст. м. «Контрактова площа»

 

Із питань отримання фотографій, відео-матеріалів, організації ексклюзивних інтерв’ю, сюжетів, цікавих та корисних матеріалів – звертайтеся до Ольги Музиченко за тел.: 097-98-22-783 або по е-mail: olga.muz@dolesko.com.

Теги: виставка ,в'язання

©2020 doktorfamily

Мої відео