Сімейний Лікар

За процесуального керівництва спецпрокуратури припинено злочинну діяльність військовослужбовця, який реалізовував наркотики на території військової частини

За процесуального керівництва спецпрокуратури припинено злочинну діяльність військовослужбовця, який реалізовував наркотики на території військової частини
392976 ПЕРЕГЛЯДІВ

За процесуального керівництва Дарницької спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері Центрального регіону під час збуту психотропних речовин затримано – військовослужбовця-контрактника однієї з військових частин НГУ, яка дислокована на Київщині.

   Слідчими та негласними слідчими (розшуковими) діями установлено, що старший солдат військової служби за контрактом у вересні 2021 року неодноразово здійснював збут психотропної речовини – амфетаміну військовослужбовцям на території військової частини.

   28.09.2021 після чергового збуту психотропної речовини військовослужбовець-наркоділок був затриманий в порядку ст. 208 КПК України. Затримання відбулось за процесуального керівництва Дарницької спецпрокуратури за оперативного супроводження Департаменту військової контррозвідки Служби безпеки України, слідчими Другого слідчого відділу (з дислокацією у м. Києві) Територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у м. Києві.

  

   На даний час тривають санкціоновані судом обшуки за місцем проживання та іншого володіння  затриманого. У ході обшуків виявлено психотропні речовини, точна кількість та тип яких встановлюється.  Йому готується повідомлення про підозру та клопотання про обрання запобіжного заходу.

   Нагадаємо, що санкція ч. 1 та ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України передбачає правопорушнику покарання у виді позбавлення волі на строк до десяти років з конфіскацією майна.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Прес-служба Спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері Центрального регіону

Теги: Дарницька спеціалізована прокуратура у військовій та оборонній сфері Центрального регіону,затримано,амфетамін,військовослужбовець,наркоділок,НГУ,обшуки,Київщина

©2020 doktorfamily

Мої відео