Сімейний Лікар

РОЗРАХУНКИ ТАКТИЧНИХ РАКЕТНИХ КОМПЛЕКСІВ ВІДПРАЦЮВАЛИ НАВЕДЕННЯ НА ЦІЛІ

161276 ПЕРЕГЛЯДІВ
 
Екіпажі тактичних ракетних комплексів “Точка-У”, що підпорядковані Командуванню об’єднаних сил Збройних Сил України та несуть бойове чергування на адміністративному кордоні з тимчасово окупованою територією АР Крим, за сигналом здійснили марш, зайняли вогневі позиції та відпрацювали точне наведення на цілі.
Тренування з нанесення умовних ракетних ударів відбувалося на одному з полігонів бойової підготовки, що на Херсонщині, в умовах максимально наближених до бойових.
За словами командувача об’єднаних сил ЗС України генерал-лейтенанта Сергія Наєва, під час тактико-спеціальних навчань розрахунки ТРК “Точка-У” продемонстрували вмілі дії з підготовки вихідні даних для ракетної стрільби, переведення комплексів з похідного положення в бойове, а також перевантаження ракети з транспортно-заряджаючої машини на пускову установку.
- Підрозділ швидко вийшов у район бойового застосування та здійснив топографічну прив’язку перед проведенням поодиноких і групових пусків по місцях зосередження повітряного та морського десанту умовного противника - наголосив генерал-лейтенант Сергій Наєв.
Як повідомив командувач, задля виходу з-під можливого удару, військові змінили позиційний район і здійснили умовні пуски по ракетних комплексах, аеродромах, захищених об'єктах і командних пунктах.
Крім того, бойові розрахунки ракетного підрозділу відпрацювали дії в умовах радіаційного та хімічного зараження місцевості, а також з відбиття нападу диверсійно-розвідувальних груп умовного противника.
- Підрозділи, що несуть бойову службу на південному напрямку, системно займаються підвищенням бойових спроможностей та постійно готові до дій за призначенням, - підкреслив генерал-лейтенант Сергій Наєв.
Разом переможемо!
Відділ зв'язків з громадськістю Командування об'єднаних сил ЗС України

©2020 doktorfamily

Мої відео