Сімейний Лікар

Вісім років за ґратами - танкіста НЗФ РФ засуджено до реальної міри покарання

Вісім років за ґратами - танкіста НЗФ РФ засуджено до реальної міри покарання
380632 ПЕРЕГЛЯДІВ
За публічного обвинувачення, яке підтримували у Приморському районному суді м. Маріуполя прокурори Донецької обласної прокуратури, 25-річного мешканця Волноваського району визнано винним у посяганні на територіальну цілісність і недоторканість України за попередньою змовою групою осіб, в участі у діяльності не передбачених законом збройних формувань та у терористичній організації (ч. 2 ст. 110, ч. 2 ст. 260,  ч. 1 ст. 258-3 КК України).
 
Прокурорами у суді доведено, що з червня 2016 року по травень 2017 року правопорушник брав участь у діяльності незаконного збройного формування «4 танкова рота ОТБ «Дизель», в/ч 08810 АК МО» на посаді механіка-водія танку «Т-72Б1».
 
Зокрема, зловмисник воював проти підрозділів Збройних Сил України та інших військових формувань України, задіяних у проведенні АТО та ООС на території Донецької області, у м. Шахтарську та прилеглих районах.
 
14 вересня 2021 року зловмисника викрито під час перетину лінії розмежування. На вирок суду бойовик очікував під вартою.
 
Суд погодився з беззаперечними доводами сторони обвинувачення та призначив колишньому танкісту покарання у вигляді 8 років позбавлення волі.

©2020 doktorfamily

Мої відео