Сімейний Лікар

НАТО оприлюднила новий План дій з питань жінок, миру і безпеки

НАТО оприлюднила новий План дій з питань жінок, миру і безпеки
327019 ПЕРЕГЛЯДІВ
У четвер (21 жовтня 2021 роки) міністри оборони країн НАТО схвалили План дій НАТО з питань жінок, миру і безпеки (ЖМБ) на 2021-2025 роки.
Новий План дій підтримує зобов'язання союзників НАТО, підтверджені на саміті в Брюсселі у 2021 році, щодо подальшого просування гендерної рівності та інтеграції гендерних аспектів в усі, що робить НАТО, у всіх політичних, громадянських і військових структурах, від політики та планування, підготовки та навчання до місій і операцій.
Згідно з новим Планом дій, співпраця з партнерами, міжнародними організаціями та громадянським суспільством буде розширюватися і зміцнюватися. Гендерні аспекти будуть інтегровані в такі області, як інновації й нові технології, зміна клімату і стійкість. Буде продовжена підготовка і навчання цивільного і військового персоналу НАТО, союзників і партнерів, зокрема, з питань запобігання і реагування на сексуальне насильство в умовах конфлікту, відповідно до недавно затвердженої політикою НАТО з цього питання.
План дій направляє роботу співробітників всіх підрозділів НАТО, а також всіх союзників НАТО в процесі реалізації політики НАТО. До нього приєдналися 25 країн-партнерів НАТО.
Перший План дій НАТО в області WPS був запущений у 2010 році.

©2020 doktorfamily

Мої відео