Сімейний Лікар

Члени СОТ підкреслюють центральну роль експорту бавовни країнам, що розвиваються в відновленні від COVID-19

Члени СОТ підкреслюють центральну роль експорту бавовни країнам, що розвиваються в відновленні від COVID-19
236956 ПЕРЕГЛЯДІВ

На засіданні Світової організації торгівлі з бавовни 8-9 листопада члени СОТ наголосили на центральній ролі, яку відіграє бавовна у забезпеченні найменш розвиненим країнам (НРК) можливості відновлення після пандемії COVID-19 та подальшого економічного розвитку. Члени заслухали оновлену інформацію про тенденції у торгівлі бавовною та обговорили плани 12-ї Міністерської конференції (MC12), яка відбудеться з 30 листопада до 3 грудня. Голова переговорів з бавовни, посол Глорія Абрахам Перальта (Коста-Ріка), підтвердила спільну мету членів щодо досягнення результатів з бавовни на МК12.

Хоча торгівля бавовною має ключове значення для економічного розвитку, життєзабезпечення сільських районів та продовольчої безпеки мільйонів людей в Африці, вона сильно постраждала від пандемії, йдеться у дослідженні.

Доходи від експорту бавовни становлять до 10% від загальної доданої вартості сільськогосподарської продукції до деяких НРК.

Дослідження показує, що виробництво бавовни та торгівля ним відновилися у багатьох країнах після початкового спалаху COVID-19, що також підтверджується даними, представленими у ході зустрічі.

 

У дослідженні робиться висновок, що африканська бавовна має відіграти ключову роль у підвищенні стійкості до майбутніх потрясінь, у тому числі пов'язаних із зміною клімату.

©2020 doktorfamily

Мої відео