Сімейний Лікар

Кисень, планшети і молоді калини – на Донеччині продовжується прокурорський флешмоб

Кисень, планшети і молоді калини – на Донеччині продовжується прокурорський флешмоб
337069 ПЕРЕГЛЯДІВ
На поточному тижні працівники органів прокуратури Донеччини продовжили творити добро у рамках флешмобу «30 добрих справ прокурора», присвяченого 30-річчю створення прокуратури України.
          
 
З метою запобігання поширенню гострої вірусної хвороби COVID-19, заради збереження життя мешканців регіону та для скорішого поліпшення стану тяжкохворих, які проходять курс інтенсивного лікування в умовах стаціонарів, прокурори управління нагляду за додержанням законів національною поліцією України та органами, які ведуть боротьбу з організованою злочинністю та транснаціональною злочинністю, придбали та передали Центральній міській лікарні м. Торецька  2 тони кисню, якого вистачить на заправку сорока 50-літрових балонів.
 
     
 
Наступна добра справа знайшла адресатів у Дитячому Християнському центрі «Добрий самарянин» - до цього закладу завітали працівники Лівобережної окружної прокуратури. Прекрасними подарунками для дітлахів, які потрапили у складні життєві обставини, стали планшети для дистанційного навчання в умовах карантину. 
 
     
     
 
І, традиційно, не залишено поза увагою екологічну тематику. Колектив Костянтинівської окружної прокуратури здійснив висадку 40 калин та сосен на територіях Очеретинського навчально-виховного комплексу у Покровському районі та  Іллінівського опорного закладу загальної середньої освіти у Костянтинівському районі. Крім того, молоді саджанці від прокурорів з’явились на алеї біля будівлі Авдіївської військово-цивільної адміністрації.
 

©2020 doktorfamily

Мої відео