Сімейний Лікар

Адвокатське об'єднання "ВАК ТА ПАРТНЕРИ" : Професійний підхід та зважене рішення

Адвокатське об'єднання "ВАК ТА ПАРТНЕРИ" : Професійний підхід та зважене рішення
430758 ПЕРЕГЛЯДІВ

Кожному з нас іноді потрібна допомога. Бувають випадки, коли звичайної підтримки друзів недостатньо, в таких випадках потрібно звертатися до спеціалістів своєї справи.

Постійна участь у судових  процесах, великий досвід юридичної роботи, систематичне вивчення нових законів, судових рішень, періодичних та наукових видань дозволяє команді адвокатського об'єднання «ВАК та партнери» запропонувати довірителю оптимальний спосіб вирішення поставленого завдання.

Засновником та керуючим партнером є Вак Володимир Іванович – професійний юрист, відомий в українських ЗМІ. В 1990 році закінчив юридичний факультет. Потім працював як слідчим, так і суддею. В адвокатській справі з 1995 року. Рішенням ради адвокатів Київської області, відзначений серед 10 кращих адвокатів Київщини 2014 року. Його фото розміщені на Дошці пошани сайту Ради адвокатів Київщини за яскраві досягнення в професійній діяльності.

                                    Адвокатське об'єднання

Найважливішим моментом  у роботі юристів цієї  компанії є детальний аналіз проблеми, з  якою звернувся до них клієнт. Підходячи індивідуально до розгляду кожного питання, вони  не шукатимуть універсального шляху його вирішення, оскільки добре розуміють, що від їх роботи може залежати не тільки фінансовий добробут, а й подальше життя клієнта. Саме з цією метою «ВАК та партнери»  намагаються точно встановити всі факти справи, виявити зацікавлених осіб, виявити найефективнішу стратегію поведінки клієнта та аргументувати правоту його  позиції. Навіть якщо на початковому етапі  розгляду справи вони не знаходять достатніх приводів вважати її виграшною, вони все одно намагаються зробити так, щоб можлива шкода клієнта була мінімальною.

Компанія «ВАК та партнери» - провідна юридична компанія, яка працює на ринку юридичних послуг населення з 2010 року. Сьогодні, це найбільше адвокатське об‘єднання на лівобережній Київщині, відділення якого працюють в Баришівці, Згурівці, Переяславі, Яготині, а також у Києві.

25 років практики, 19 професійних юристів у команді, 8 офісів в Києві та Київській області, 94% виграних справ.

Адвокатське об'єднання "ВАК ТА ПАРТНЕРИ" - це міцна команда професіоналів, де працюють фахівці, які спеціалізуються у всіх галузях прав, більшість працівників мають досвід роботи в правоохоронних та судових органах.

Адвокати адвокатського об'єднання "ВАК ТА ПАРТНЕРИ" забезпечать надійний захист ваших інтересів в непростих умовах сучасної Української дійсності. Вони вміють працювати в атмосфері процесуального суперництва, там,  де немає права на помилки, і ніхто не прощає  навіть невелику  неточність. Серед їхніх клієнтів світила вітчизняної медицини та науки, відомі державні діячі, актори та телеведучі, відомі спортсмени, їм довіряють представники великого та середнього бізнесу, громадські організації й  приватні підприємства.

Оперативність – адвокатське об'єднання "ВАК ТА ПАРТНЕРИ" негайно мобілізує усі ресурси. Щоб запобігти негативному розвитку подій та отримати відомості, необхідні для виваженої оцінки ситуації та прийняття подальших рішень.

Надійність – забезпечення повної конфіденційності, суворе дотримання норм професійної етики більше, ніж формальні обов’язки адвокатів. адвокатське об'єднання "ВАК ТА ПАРТНЕРИ" високо цінує особисті стосунки, які складаються з клієнтом під час роботи, й підходять до розв'язання проблем з великою відповідальністю, та повною самовіддачею.

Адвокатське об'єднання "ВАК ТА ПАРТНЕРИ" кваліфіковано представить ваші інтереси у суді, оформлять документальні підтвердження з архівів державних структур, від імені позивача чи відповідача заявлять заперечення  чи доведення під час судочинства. Адвокатське об'єднання "ВАК ТА ПАРТНЕРИ" захистить права довірителя та зацікавлених сторін.

Послуги адвокатського об'єднання "ВАК ТА ПАРТНЕРИ":

-         Цивільні послуги;

-         Адміністративні правопорушення;

-         Кримінальні справи;

-         Виконання судових рішень;

-         Вирішення спорів;

-         Господарські справи.

Мета адвокатського об'єднання "ВАК ТА ПАРТНЕРИ" - закріпити за собою місце, одного з лідерів вітчизняного ринку правових послуг, вони сповнені новими ідеями, і завжди готові відгукнутись на звернення клієнтів та надати юридичну допомогу в найскладніших ситуаціях.

 

Теги: Адвокатське об'єднання "ВАК ТА ПАРТНЕРИ"

©2020 doktorfamily

Мої відео