Сімейний Лікар

Витік хлору в Одесі

Витік хлору в Одесі
398341 ПЕРЕГЛЯДІВ

В Одесі сталася надзвичайна ситуація. На одному із підприємств міста відбувався витік хімікатів. Попередньо це – хлор.

Сьогодні, 1 грудня близько 10-ї години ранку повідомили про те, що стався якийсь надзвичайний випадок. Пізніше надали конкретну інформацію – на вулиці Миколи Боровського на одному із підприємств сталася розгерметизація одного із резервуарів. Це виявилася ємність з хлором, в якій містилося 800 літрів речовини.

На місце події виїхали рятувальники Одеського міського управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України. По прибутті дійсно було виявлено витік хімікату.  Рятувальники, оснащені спеціальними костюмами хімічного захисту та апаратурою приступили до ліквідації витоку.

Задля того, щоб не допустити розповсюдження парів хлору, рятувальники розпиляли воду, вона допомогла осадити ці пари. Також було накладено бандаж та проведено екстрений ремонт ємності для недопуску повторного витоку хімікатів. Після цього відбулися заміри концентраційних шкідливих речовин, зокрема хлоровмісних, у повітрі.

Наразі надзвичайна ситуація ліквідована. Перевищення гранично допустимих концентрацій не спостерігається вже на відстані 50 метрів від місця. Ємність повернено до герметичного стану.

©2020 doktorfamily

Мої відео