Сімейний Лікар

У Одеській області працівниця пошти обкрадала своє відділення

У Одеській області працівниця пошти обкрадала своє відділення
362744 ПЕРЕГЛЯДІВ

Працівники пошти інколи контактують з чималими сумами. Але зазвичай там працюють добропорядні люди, що не мають звички привласнювати чужі кошти. Але не у цьому випадку.

На Одещині поліція змогла викрити та затримати жінку, що працювала в одному з відділень пошти, та у ході своєї роботи дозволяла собі красти із кас гроші. При цьому вона не була рядовою поштаркою чи працівницею каси. Вона працювала директоркою свого відділення, що знаходиться у Роздільнянському районі.

Як виявилося, жінка брала гроші просто з кас. Вона не думала, що скоро буде проведена ревізія цих самих кас. І саме в ході перевірки й було виявлено недостачу. Сумарно жінка викрала близько 37 тисяч гривень, користуючись своїм службовим становищем.

Поліцією було виявлено цю ситуацію. Докази, які були отримані, виявилися беззаперечними. Тому всі матеріали було відправлено до суду. 46-річна жінка повернула викрадене, але від відповідальності це її не звільнило.

Правопорушницю засуджено. Стаття, за якою вона отримала покарання – частина 1 статті 191. У ній йдеться про привласнення майна, використовуючи службове становище. Покаранням міг бути штраф, але жінка отримала три роки позбавлення волі, проте з випробувальним терміном в рік.

©2020 doktorfamily

Мої відео