Сімейний Лікар

Кращим територіальним підрозділом Служби судової охорони за підсумками 2021 року визнано Територіальне управління Служби у Рівненській області

Кращим територіальним підрозділом Служби судової охорони за підсумками 2021 року визнано Територіальне управління Служби у Рівненській області
364708 ПЕРЕГЛЯДІВ

Сьогодні, 17 грудня, у Києві під час засідання Колегії Служби судової охорони  визначили кращі колективи серед територіальних управлінь Служби за підсумками службової діяльності у 2021 році.

Так, кращим територіальним управлінням за підсумками 2021 року визнано Територіальне управління Служби у Рівненській області.

Голова Служби судової охорони Валерій Бондар разом із виконувачем обов’язків Голови Вищої ради правосуддя Олексієм Маловацьким та т. в. о. Голови Державної судової адміністрації України Олексієм Сальніковим вручили кубок “Краще Територіальне управління року” начальникові Територіального управління Служби у Рівненській області полковнику Служби судової охорони Вікторові Морозу.    

Друге місце за підсумками діяльності у 2021 році посіло Територіальне управління Служби у Харківській області, третє – Територіальне управління Служби у Черкаській області.

Крім того, були відзначені кращі територіальні управління за напрямами діяльності. Так, кращим в організації охорони об’єктів судів, органів та установ системи правосуддя визнано Територіальне управління Служби у Івано-Франківській області.

Кращим в організації фізичного захисту, організації безпеки суддів та підтримки – Територіальне управління Служби у м. Києві та Київській області, а Територіальне управління Служби у Полтавській області – кращим в організації професійної підготовки, підвищення кваліфікації співробітників та спортивної роботи.

Кращим в організації матеріально-технічного забезпечення визнано Територіальне управління Служби у Житомирській області, а в номінації “За прагнення до перемоги” – територіальні управління Служби у Донецькій та Львівській областях.

Територіальне управління Служби у Вінницькій області перемогло в номінації “За досягнення в розвитку Служби судової охорони”, а Територіальне управління Служби у Хмельницькій області – у номінації “За досягнення в комунікаційній діяльності, створення та зміцнення позитивного іміджу Служби судової охорони в суспільстві”.  

 За досягнення високих показників у професійній діяльності, сумлінне виконання службових обов’язків, вагомий внесок у розвиток та становлення Служби, а також за підсумками службової діяльності у 2021 році Валерій Бондар нагородив начальника Територіального управління Служби у Сумській області полковника Служби судової охорони Володимира Бабича, начальника Територіального управління Служби у Запорізькій області полковника Служби судової охорони Олександра Корсуна, начальника Територіального управління Служби у Івано-Франківській області полковника Служби судової охорони Андрія Маланія та начальника Територіального управління Служби у Волинській області полковника Служби судової охорони Володимира Сюйву відзнакою Служби судової охорони – “За відзнаку в службі”. 

Стосовно планів на 2022 рік Валерій Бондар зазначив, що Служба має завершити процес взяття під свій захист всіх органів та установ судової влади, забезпечити високий рівень безпеки судових установ, не допустити проявів неповаги до суду, порушень громадського порядку під час судових засідань, миттєво реагувати на загрози суддям, працівникам апаратів судів та всім учасникам судових процесів, подальше нарощення професійного рівня та спроможностей підрозділів Служби, розвиток Навчального центру Служби судової охорони тощо.

 

- Високий темп нашого розвитку ми триматимемо й надалі! Наступний 2022 рік – рік завершення формування та повного становлення Служби! наголосив Валерій Бондар.  

Теги: Служба судової охорони, ССО,судова охорона

©2020 doktorfamily

Мої відео