Сімейний Лікар

Затримано водія, який перебував під дією наркотичних препаратів на Київщині

Затримано водія, який перебував під дією наркотичних препаратів на Київщині
552361 ПЕРЕГЛЯДІВ

В місті Буча Київської області правоохоронці раптово знайшли водія, що керував машиною в стані наркотичного сп’яніння.

 

Прямо під час патрулювання міста оперативники звернули увагу на авто, водій якого керуючи транспортним засобом по вулиці Нове Шосе не пристебнувся обов’язковим ременем безпеки. Тому поліцейські його зупинили, під час розмови з чоловіком 46 років вони відразу ж помітили, що він перебуває в стані сп’яніння. Напевно чоловік трішки злякався, адже в той самий момент зізнався, що має при собі наркотичні речовини в пакетиках (ніби то марихуану).

 

Наразі відомо, що працівники оперативно-розшукової служби склали адміністративний протокол на правопорушника, керуючись частиною 1 статті 130 та частиною 5 статті 121 Кодексу України про адміністративні правопорушення та викликали спеціальну слідчу групу, які вже задокументували випадок придбання, зберігання наркотичних препаратів.

 

Ними було розпочато кримінальне провадження відповідно до статті 309 (частина 1) Кримінального кодексу України. Тепер чоловіку загрожує покарання у вигляді стягнення коштів на суму від 1 до 3 тисяч гривень або перебування на виправних роботах терміном до 2 років, або ув’язнення за ґратами чи обмеження волі терміном до 5 років.

©2020 doktorfamily

Мої відео