Сімейний Лікар

Державний податковий університет та ТОВ «ЛІГА:ЗАКОН» підписали Меморандум про співпрацю

Державний податковий університет та ТОВ «ЛІГА:ЗАКОН» підписали Меморандум про співпрацю
268594 ПЕРЕГЛЯДІВ

У рамках святкування 100-річчя закладу вищої освіти Державний податковий університет та товариство з обмеженою відповідальністю «ЛІГА:ЗАКОН» підписали Меморандум про співпрацю. Мета угоди – підвищення рівня та якості інформаційної обізнаності студентської спільноти, а також покращання професійної та практичної підготовки майбутніх юристів із застосуванням сучасних правових інформаційних технологій.

Меморандум підписали в.о. ректора Державного податкового університету Валентина Унинець-Ходаківська та керівник відділу бренд-менеджменту та продакт-маркетингу ЛІГА:ЗАКОН Олена Васильєва.

Завдяки співпраці студенти матимуть доступ до унікальних інформаційних ресурсів ЛІГА:ЗАКОН, а це понад 1,5 мільйона документів. Програми цієї системи володіють найповнішою базою нормативно-правого напрямку, зокрема, це закони, постанови, кодекси, ухвали, а також довідкова та консультаційна інформація.

ЛІГА:ЗАКОН об’єднали усе законодавство України в одній потужній системі – IT-платформі рішення LIGA36о. Передбачається, що саме її буде надано студентам для навчання і застосування у своїй практиці. Ця система стане помічником для майбутніх юристів усіх рівнів і напрямків діяльності в питаннях практичного застосування права, допоможе не потонути у валі інформації та знайти потрібне рішення в один клік.

Студенти вже на етапі навчання зможуть поліпшити свої компетентності, вони отримають не тільки теоретичні знання, а й одразу будуть мати практичні інструменти, що значно підвищить їх професіоналізм. Переконані, що це партнерство допоможе позитивно вплинути на правове майбутнє країни, адже професійні випускники – це майбутнє України. 

Відмітимо, що вже наступного тижня заплановано розпочати перші кроки у співпраці та провести тренінги для викладачів. 

©2020 doktorfamily

Мої відео