Сімейний Лікар

КАРАВАН КАЗОК

КАРАВАН КАЗОК
438963 ПЕРЕГЛЯДІВ
В концертній залі соляної шахти міста Соледара відбулася унікальна вистава. На сцені актори Чернігівського обласного театру ляльок ім. О. Довженка з музичною казкою “Зимові пригоди крукоруків” музиканти та представники національного мистецького проєкту “Артперемир’я” – у залі звичайні діти, але  з населених пунктів, які наближені до лінії зіткнення.
Так, на території Донецької та Луганської областей тривають Новорічні та Різдвяні заходи, що організовані Командуванням об’єднаних сил Збройних Сил України.
Зокрема, черговий етап акції, провідний меседж, якої залишається незмінним: “Із турботою про майбутнє”, відбувся на глибині близько 300 метрів у соляній шахті Соледару за сприяння командувача генерал-лейтенанта Сергія Наєва.
- Ці діти потребують особливої уваги та турботи, адже їм доводиться зростати і розвиватися в умовах війни, - наголосив командувач. - Саме тому наша мета мінімізувати наслідки пережитих подій за допомогою театрального мистецтва.
За словами генерал-лейтенанта Сергія Наєва, відвідуючи такі вистави, діти  отримують нові емоції й позитивні враження.
- Ми сподіваємося, що сприяємо відродженню зруйнованого бойовими діями, дитячого культурного життя та розвитку національно-патріотичного виховання. Ці діти – наше майбутнє й наша мотивація. Заради них ми готові на нові звершення і перемоги, - підкреслив командувач.
Зазначимо, що у ході святкових заходів 3000 маленьких українців з прифронтових населених пунктів Мар’їнка, Попасна, Гірське, Новомихайлівка, Новолуганське, Світлодарськ, Парасковіївське, Миронівський, Красногорівка та інших долучаться до свята. Діти побувають на святкових виставах, долучаться до дива театрального мистецтва та отримають від українських військових солодкі подарунки.
Керівник проєкту - офіцер Командування об’єднаних сил ЗС України Борис Кутовий. Художній керівник та куратор проєкту – відомий театральний діяч Максим Добролюбов.
Святкова акція «Різдвяний караван казок» проводиться за підтримки Корпорації «АТБ», Національної мережі «Стіл & Стілець», Асоціації міжнародних автомобільних перевізників України АсМАП України, ПрАТ «Дніпропетровський комбінат харчових концентратів», ДП «Артемсіль», ГО «Східна платформа». Підтримку у проведенні заходів надають державні та військово-цивільні адміністрації.
Разом переможемо!
Відділ звʹязків з громадськістю Командування об'єднаних сил ЗС України 

©2020 doktorfamily

Мої відео