Сімейний Лікар

Спецпрокуратура: рік дисбату солдату-контрактнику за побиття співслужбовця

Спецпрокуратура: рік дисбату солдату-контрактнику за побиття співслужбовця
154441 ПЕРЕГЛЯДІВ

   За процесуального керівництва Чернігівської спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері засуджено військовослужбовця військової служби за контрактом.

   Установлено, що солдат однієї з військових частин ЗСУ, яка дислокована на Черніговщині,  перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, застосував насильство щодо співслужбовця, заподіявши йому легкі тілесні ушкодження.

   Прокурорами спецпрокуратури в ході судового розгляду його вина доведена повністю.

   21.02.2022 Чернігівський районний суд Чернігівської області погодився із запропонованою публічним обвинувачем мірою покарання та призначив обвинуваченому 1 рік тримання в дисциплінарному батальйоні.

   Спеціалізована прокуратура у військовій та оборонній сфері Центрального регіону неупереджено та послідовно вживає заходів щодо попередження і викорінення  порушень статутних правил взаємовідносин між військовослужбовцями.

Прес-служба Спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері Центрального регіону

Теги: Спеціалізована прокуратура у військовій та оборонній сфері Центрального регіону,Чернігівська спеціалізована прокуратура у військовій та оборонній сфері,спецпрокуратура,тілесні ушкодження,дисбат,військовослужбовець,побиття,насильство,вирок суду

©2020 doktorfamily

Мої відео