Сімейний Лікар

Через снігопад в Одесі десятки автомобілів потрапили у ДТП

Через снігопад в Одесі десятки автомобілів потрапили у ДТП
204353 ПЕРЕГЛЯДІВ

Сьогодні, 24 січня, в Одесі цілий день сніг. Через слизькі дороги та погіршену видимість автомобілі масово потрапляють в аварії.

Так, автомобілісти відзначили на картах "2gis" близько 20 ДТП на таких вулицях: Катерининська, Преображенська, Базарна, Пантелеймонівська, проспект Гагаріна, Фонтанська дорога, Середньофонтанська, Люстдорфська дорога, Адміральський проспект, Інглезі, Балківська, Прохоровмана, Грушевського .

Найсильніші пробки на вулиці Балківській, Грушевського, Мельницька, Розумовська, Генуезька, Черняховського, Канатна та центральні вулиці міста.

Також оліцейські розслідують смертельну ДТП на трасі Одеса-Київ.

Аварія сталася вчора, 23 січня, близько десятої години вечора на 458 км автодороги Одеса-Київ, біля села Дачне. 63-річний водій вантажівки "DAF" збив жінку, коли та перетинала проїзну частину у невстановленому місці.

Потерпіла, особистість якої встановлюють, від травм загинула до приїзду лікарів.

На місці пригоди працювала слідчо-оперативна група з розслідування ДТП Слідчого управління ГУНП на Одещині. Водія перевірили на вміст алкоголю в крові - згідно з результатами медичного огляду він був тверезий.

Відомості про пригоду внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.2 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, що керують транспортними засобами, що спричинили смерть потерпілого) Кримінального кодексу України.

©2020 doktorfamily

Мої відео