Сімейний Лікар

2,6 млн грн за сприяння у виділенні землі для здійснення підприємницької діяльності – судитимуть голову однієї з ОТГ Київщини, депутата райради та посередників

 2,6 млн грн за сприяння у виділенні землі для здійснення підприємницької діяльності – судитимуть голову однієї з ОТГ Київщини, депутата райради та посередників
180805 ПЕРЕГЛЯДІВ

За процесуального керівництва Київської обласної прокуратури  скеровано до суду обвинувальний акт стосовно чотирьох осіб за фактом шахрайства в особливо великих розмірах (ч.2 ст.15, ч. 2,4 ст. 190 КК України).

За даними слідства, голова однієї з об’єднаних територіальних громад Київщини, депутат районної ради та двоє посередників запевнили громадянина що можуть допомогти вирішити питання з виділенням земельної ділянки під ведення особистого селянського господарства та в подальшому змінити її цільове призначення на землі промислового виробництва, чого фактично робити не збиралися.

Під час першої зустрічі вони повідомили потерпілому, що їх послуги будуть коштувати 2,6 млн грн. Отримати оговорену суму мали намір частинами – 280 тис грн, 800 тис грн та 1,6 млн грн.

У травні 2021 року під час одержання посередником другої частини коштів у сумі 800 тис грн вказаних осіб затримано в порядку ст. 208 КПК України.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювалось слідчим управлінням ГУ Нацполіції у Київській області за оперативного супроводу ГУ СБ України у м. Києві та Київській області.

 

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

©2020 doktorfamily

Мої відео