Сімейний Лікар

Філіп Морріс та та інші тютюнові гіганти продовжують вести бізнес в Росії, адже прибуток понад усе

Філіп Морріс та та інші тютюнові гіганти продовжують вести бізнес в Росії, адже прибуток понад усе
307723 ПЕРЕГЛЯДІВ

Заява Метью Майерса – Президента міжнародної організації «Кампанія за майбутнє дітей без куріння». ВАШИНГТОН, округ Колумбія.

Багато транснаціональних корпорацій справедливо припинили продажі своєї продукції та діяльність у Росії після її жахливого та неспровокованого вторгнення в Україну. Але не Big Tobacco. Тютюнові гіганти Philip Morris International, British American Tobacco і Japan Tobacco продовжують вести свій бізнес в Росії, ще раз наочно демонструючи, що їм бракує морального компаса і вони завжди ставлять прибуток вище людське життя.

 

Вищезазначені компанії оприлюднили прес-релізи, у яких вони досить слизькою мовою висловлюються  про те, що вони «скорочують» свою діяльність в Росії. Але пустими PR-жестами не приховати той факт, що ці тютюнові компанії продовжують вести бізнес в Росії, збільшуючи як власні прибутки, так і підсилюючи економіку Росії у той час, коли вона продовжує жорстокий наступ на Україну. Philip Morris International, British American Tobacco і Japan Tobacco повинні взяти приклад з  інших корпорацій та  призупинити діяльність і продажі в Росії, але як цього можна очікувати від компаній, які десятиліттями виготовляли продукти, що вбивають людей?

За даними Forbes, Філіп Морріс Інтернешнл є найбільшою іноземною компанією за кількістю виручки в Росії. Росія є четвертим за величиною ринком сигарет у світі, і всі три компанії мають великі операційну діяльність у цій країні.

Для контактної інформації: Jessica Shangle, jshangle@tobaccofreekids.org

©2020 doktorfamily

Мої відео