Сімейний Лікар

Житлові будинки, птахофабрика, школа – триває знищення цивільної інфраструктури Донеччини

Житлові будинки, птахофабрика, школа – триває знищення цивільної інфраструктури Донеччини
368584 ПЕРЕГЛЯДІВ
За процесуального керівництва Донецької обласної прокуратури та окружних прокуратур Донецької області здійснюється досудове розслідування у 11 кримінальних провадженнях за фактами порушення законів та звичаїв війни (ст. 438 КК України).
За даними слідства, 20-22 квітня 2022 року ворожа армія вдарила по території Краматорського та Лиманського районів. Поранень зазнали двоє цивільних громадян – у с. Зарічне та с. Ямпіль, де снаряд потрапив у будівлю школи.
До Бахмутської лікарні з мінно-вибуховою травмою та осколковим пораненням доставлено мешканця смт. Камишеваха Сєвєродонецького району Луганської області.
У м. Олександрівка внаслідок ракетного попадання знищено адміністративну будівлю, Місцем влучання ворожої авіації у с. Шнурки виявилась місцева птахофабрика.
Також обстріляно с. Суха Балка м. Торецька, м. Світлодарськ та Сіверськ Бахмутського району - пошкоджено багато житлових будинків, автомобіль, сільгосптехніку, господарські споруди. У домівках містян виявлені нерозірвані міни, а на узбіччі автошляху - уламки ракет. До того ж, встановлено пошкодження лінії електропередач.

©2020 doktorfamily

Мої відео