Сімейний Лікар

Російське вторгнення в Україну : Швейцарія запровадила нові санкції проти росії й білорусі

Російське вторгнення в Україну : Швейцарія запровадила нові санкції проти росії й білорусі
360207 ПЕРЕГЛЯДІВ

?Швейцарія запровадила нові санкції проти росії й білорусі

Як передає Укрінформ, про це йдеться у пресрелізі Державного секретаріату Швейцарії з економіки (SECO).

«Своїм рішенням від 27 квітня Швейцарія впроваджує нові заходи, ухвалені ЄС 8 квітня з огляду на триваючу військову агресію росії проти України», - заявили у відомстві.

Нові обмежувальні заходи включають заборону на імпорт вугілля, а також деревини, цементу, морепродуктів та ікри. Крім того, запроваджується заборона на експорт товарів, які можуть допомогти зміцнити промислові потужності росії (наприклад, промислових роботів або певну хімічну продукцію).

Нові обмеження стосуються і фінансового сектора. Будь-яка підтримка російських компаній, що перебувають у державній власності, забороняється.

Крім того, трасти більше не можуть бути зареєстровані в Швейцарії для фізичних чи юридичних осіб, які проживають в росії. Різні послуги для таких трастів також забороняються.

Влада Швейцарії заявила, що заборона експорту банкнот і продаж цінних паперів громадянам білорусі, резидентам або юридичним особам нині також поширюється на всі офіційні валюти країн-членів ЄС, а не лише євро або швейцарські франки.

Нові обмежувальні заходи набувають чинності сьогодні, 27 квітня, о 19:00 за київським часом.

Теги: Російське вторгнення в Україну, stoprussia, closethesky

©2020 doktorfamily

Мої відео