Сімейний Лікар

Вимушені переселенці з Харківщини висловили подяку комендантам гуртожитків ПНПУ імені В. Г. Короленка

Вимушені переселенці з Харківщини висловили подяку комендантам гуртожитків ПНПУ імені В. Г. Короленка
398225 ПЕРЕГЛЯДІВ

  Полтавський національний педагогічний університет імені В. Г. Короленка продовжує надавати допомогу внутрішньо переміщеним особам, які залишили домівки через повномасштабне російське вторгнення. Вдячні тимчасові мешканці студентського містечка навзаєм намагаються віддячити гостинному університету.

         Так, 8 червня 2022 р. внутрішньо перемішені особи, що проживають на території студмістечка ПНПУ імені В. Г. Короленка надіслали адміністрації університету подячного листа. Вони листовно висловили вдячність комендантам гуртожитків ПНПУ імені В. Г. Короленка за те, що працівники студмістечка оточили їх «людським теплом та увагою». Також харків’яни відзначили допомогу адміністрації гуртожитків в облаштуванні побуту переселенців та організації доставки гуманітарної допомоги. Також подякували за насичене дозвілля та оперативне інформування про актуальні заходи.

         Осібно в листі відзначили колектив гуртожитку №3: Надію Полікарпову, Тетяну Сердюк, Ірину Требух, Людмилу Снесарь, Людмилу Черчату, Світлану Гасимову та комендатку Надію Погребняк.

Фото ілюстративне

Джерело: https://espreso.tv/

©2020 doktorfamily

Мої відео