Сімейний Лікар

Проводить мобілізацію на території окупованої Донеччини – так званому начальнику військового комісаріату заочно повідомлено про підозру

Проводить мобілізацію на території окупованої Донеччини – так званому начальнику військового комісаріату заочно повідомлено про підозру
441403 ПЕРЕГЛЯДІВ
За процесуального керівництва Донецької обласної прокуратури громадянину України заочно повідомлено про підозру у вчиненні умисних дій з метою зміни меж території та державного кордону України, участі у не передбаченому законом збройному формуванні та порушенні законів і звичаїв війни, вчинених за попередньою змовою групою осіб (ч. 2 ст. 110, ч. 2 ст. 260, ч. 2 ст. 28, ч. 1 ст. 438 КК України).
За даними слідства, з 2019 року 38-річний мешканець Харківської області, перебуваючи на тимчасово окупованій території Донеччини, займає посаду так званого начальника відділу військового комісаріату днр у м. Горлівка. Поплічник загарбників здійснює керівництво зазначеним підрозділом та виконує незаконні накази представників окупаційної влади рф.
Зокрема, починаючи з 19 лютого 2022 року зловмисник організовує та проводить загальну примусову мобілізацію чоловіків віком від 18 до 65 років на тимчасово окупованій території м. Горлівка. У подальшому мобілізовані направляються в якості так званих «добровольців» для ведення бойових дій проти України у складі не передбачених законом збройних формувань, підконтрольних країні-агресору.
Досудове розслідування здійснюється СВ 2 управління (з дислокацією у м. Маріуполь) ГУ СБУ в Донецькій та Луганській областях.

©2020 doktorfamily

Мої відео