Сімейний Лікар

«Намародерив» у дітей – заарештовано підозрюваного у крадіжці майна комунального закладу

«Намародерив» у дітей – заарештовано підозрюваного у крадіжці майна комунального закладу
442554 ПЕРЕГЛЯДІВ
За процесуального керівництва Бахмутської окружної прокуратури викрито та повідомлено про підозру 29-річному чоловіку у крадіжці, поєднаній з проникненням в інше приміщення, вчиненій в умовах воєнного стану (ч. 4 ст. 185 КК України). Також стосовно підозрюваного судом обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.
За даними слідства, 16 червня 2022 року мешканець м. Соледара, достовірно знаючи, що на період проведення військових дій у Бахмутському районі Донецької області комунальний заклад «Інклюзивно-ресурсний центр» Соледарської міської ради призупинив свою роботу, вирішив незаконно заволодіти його майном.
Будучи обізнаним про важливість діяльності установи для дітей з особливими потребами, зловмисник увечері вдерся до її приміщення та викрав інструменти, побутову і комп’ютерну техніку.
Через два дні підозрюваного затримали правоохоронці. У ході огляду, проведеного за його участю, у останнього вилучили «намародерене» майно.
Досудове розслідування триває.
Довідково: з 7 березня 2022 року внесенням змін до КК України посилено відповідальність за майнові злочини, вчинені в умовах воєнного стану: санкція ч. 4 ст. 185 передбачає покарання у вигляді реального позбавлення волі на строк від 5 до 8 років.

©2020 doktorfamily

Мої відео