Сімейний Лікар

Доцентка Євгенія Шостак здобула іменну стипендію Полтавської міської ради

Доцентка Євгенія Шостак здобула іменну стипендію Полтавської міської ради
300659 ПЕРЕГЛЯДІВ

Згідно з рішенням виконавчого комітету Полтавської міської ради щорічні іменні стипендії присвоєно десяти молодим науковцям закладів вищої освіти I-IV рівнів акредитації та наукових установ міста Полтави. Однією з представниць наукової еліти молодих учених стала доцентка кафедри теоретико-методичних основ викладання спортивних дисциплін факультету фізичного виховання Полтавського національного педагогічного університету імені В. Г. Короленка Євгенія Шостак.

Члени комісії проаналізували подані наукові доробки, публікації в українських і міжнародних виданнях, ознайомились з переліком поданих документів кандидатів та визначили переможців. Відповідне рішення оприлюднили на офіційному сайті Полтавської міської ради.

Нагадаємо, Євгенія – майстер спорту України з футзалу, вона вдало поєднує наукову діяльність із професійним спортивним життям. Євгенія є авторкою багатьох наукових публікацій серед яких публікації в наукометричних базах Scopus, Web of Science, Index Copernicus та навчально-методичних посібників: варіативний модуль для закладів загальної середньої освіти з фізичної культури «Міні-футбол» та варіативний модуль «Футзал» з грифом «Рекомендовано Міністерством освіти i науки України», навчально-наочний посібник «Футзал в ілюстраціях», який схвалено для використання в загальноосвітніх навчальних закладах комісією з фізичної культури Науково-методичної ради з питань освіти Міністерства освіти i науки України; навчально-методичний посібник «Словник термінів та понять зі спортивних дисциплін» частина 2; варіативний модуль «Футзал» – модельна навчальна програма «Фізична культура 5-6 класи» для закладів загальної середньої освіти «Рекомендовано Міністерством освіти i науки України» (наказ Міністерства освіти i науки України від 12 липня 2021 року № 795).

Науково-педагогічний колектив Полтавського педагогічного пишається науковими здобутками університетських молодих учених і бажає Євгенії успішної дослідницької праці і в подальшому! Вітаємо Євгенію, пишаємося її досягненнями!

©2020 doktorfamily

Мої відео