Сімейний Лікар

115 окрема механізована бригада ЗСУ : подяка волонтерам

115 окрема механізована бригада ЗСУ : подяка волонтерам
44437 ПЕРЕГЛЯДІВ

Забезпечення наших героїв – це одна із найголовніших задач, що допоможе їм активно та якнайкраще нищити окупантів. Зброя, патрони, одяг, залежно від сезону, бронежилети, їжа й не тільки є завжди актуальними для бійців, адже добре харчування, необхідні медичні ліки та екіпіровка підтримують здоров’я та зберігають його у тяжкі хвилини.

Завдяки активній підтримці волонтерів та добрих людей наші воїни 115-тої бригади Збройних Сил України, за їх же словами, добре забезпечені всім найнеобхіднішим. Держава й волонтери допомагають з екіпіровкою та зброєю, харчові продукти вони отримують регулярно, завдяки чому, поза боями, наші хлопці можуть нормально харчуються та споживати чисту питну воду, якої раніше часто не вистачало. Також осторонь не стоять і люди з тилу, допомагаючи із забезпеченням автомобільною технікою: власними авто чи спеціальними військовими.

Медична рота нашої бригади стоїть на варті здоров'я кожного із бійців, допомагаючи у будь-якій ситуації. На щастя, за підтримки та забезпеченням усім важливим, ліків вистачає, що дає змогу зберегти здоров’я і життя бригади. Водночас,  ремонтно-відновлювальний батальйон оперативно приводить до ладу озброєння та ретельно слідкує за тим, щоб воно завжди було у бойовій готовності, не залежно від тих чи інших обставин.

Не так давно, бійцям 115-тої бригади волонтерами було передано 4 спеціальний військових автомобілі. Такі авто є дуже мобільними та міцними, що в умовах бойових дій є буквально життєва необхідність для наших воїнів. Такий транспорт допомагає пересуватися лінією фронту, переїжджати з однієї точки позицій на іншу, а також рятувати життя. Інколи, як розповіли воїни, траплялися випадки, коли поранення можуть бути такі, що шанс на порятунок буквально у хвилинах. В такий час тільки автомобілем можна доправити пораненого до шпиталю, де йому можуть надати необхідну допомогу.

115-та бригада завжди дуже вдячна волонтерам за будь-яку допомогу та підтримку. Що стосується транспорту, хлопці запевняють, що досить часто машини стають справжніми охоронцями наших бійців, особливо в зимовий та осінній період. За останній час завдяки автомобілям вдалося допомогти та врятувати багато поранений та евакуйованих мирних жителів, що стали жертвами воєнних дій на окупованих територіях.

Робота волонтерів та усіх небайдужих так само допомагає наближати перемогу, як робота Збройних Сил України. Згуртовані, безстрашні, відповідальні та дуже сильні, вони з абсолютною відданістю борються з окупантом і готові продовжувати та надалі, аж допоки останнього ворога не буде вигнано з територій нашої країни. Лише спільними зусиллями, підтримуючи один одного і вірячи у вільне майбутнє, ми обов’язково зможемо його досягти.

За час війни 115-та окрема механізована бригада Збройних Сил України знищила вже понад кілька тисяч російських окупантів, десятки одиниць техніки та складів боєприпасів. Окрім знищеної, нашим хлопцям вдалося захопити не менше транспорту ворога, серед якого і танки, і бронетранспортери та військові авто, що налякані вороги покидали на фронті, рятуючи власні життя. Цю техніку було відремонтовано та направлено на боротьбу з ворогом.

Наші солдати впевнені, вони вірять та знають, що перемога вже дуже і дуже поруч. Український народ настільки віддано боронить свою Батьківщину, що в окупантів немає і шансів, а якщо хоча б маленький і з’являється, то хто як не воїни України допоможуть йому зникнути. Що ж стосується самих росіян, то їм вже час за кораблем, бо концерт Кобзона вже було розпочато. Віримо у наших непереможних та безстрашних героїв!

Теги: 115 окрема механізована бригада, 115 механізована бригада, 115 бригада, 115 окрема механізована бригада зсу, 115 механізована бригада зсу, 115 бригада зсу, Вірю в ЗСУ

©2020 doktorfamily

Мої відео