Сімейний Лікар

БЕБ у Києві забезпечило відшкодування 7,2 млн грн несплачених підприємством податків

БЕБ у Києві забезпечило відшкодування 7,2 млн грн несплачених підприємством податків
360135 ПЕРЕГЛЯДІВ

Детективи Територіального управління Бюро економічної безпеки у м. Києві та Київській області викрили підприємство в ухиленні від сплати податків на суму 7,2 млн грн.

Слідством встановлено, що підприємство у період 2017-18 років здійснювало виконання будівельних та ремонтних робіт для підприємств державної та комунальної власності, а також для органів місцевого самоврядування Київської області.

Згадане підприємство перебувало на спрощеній системі оподаткування. Отримавши грошові кошти за виконанні роботи, службові особи підприємства відобразили неправдиві відомості щодо фактичних доходів та з метою мінімізації податкових зобов’язань ухилилися від сплати податків в особливо великих розмірах.

У подальшому директору згаданого підприємства було оголошено про підозру. Службові особи підприємства добровільно сплатили завдані державі збитки. Таким чином детективи БЕБ забезпечили відшкодування завданих збитків в розмірі майже 7,2 млн грн. Наразі обвинувальний акт відносно директора підприємства скеровано до суду.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні за ознаками правопорушень, передбачених ч. 1 ст. 212 КК України (ухилення від сплати податків, зборів) здійснюють детективи Територіального управління БЕБ у м. Києві та Київській області за процесуального керівництва прокурорів Київської обласної прокуратури.

Нагадаємо, нещодавно  аналітики БЕБ на Волині упередили перерахування 62 млн грн державних коштів підприємству пов’язаному з рф. Детальніше https://esbu.gov.ua/news/na-volyni-analityky-beb-uperedyly-pererakhuvannia-62-mln-derzhavnykh-koshtiv-pidpryiemstvu-poviazanym-z-rf

Теги: Україна,ukraine,БЕБ,Бюро,Бюджет,Економіка,Безпека,податки

©2020 doktorfamily

Мої відео