Сімейний Лікар

БЕБ зупинило незаконне виробництво алкоголю на Одещині

БЕБ зупинило незаконне виробництво алкоголю на Одещині
401671 ПЕРЕГЛЯДІВ

Детективи Територіального управління Бюро економічної безпеки в Одеській області викрили підпільний цех з виробництва алкогольної продукції.

Слідством встановлено жителя м. Рені, який організував виготовлення фальсифікованого алкоголю. Підробку під виглядом горілки та коньяку виготовляв шляхом змішування спирту, води та хімічних концентратів. Також налагодив збут товару, “елітний алкоголь”  реалізовував через торгові точки регіону та надсилав клієнтам поштою.

Детективи провели обшуки в гаражі, автомобілі та за місцем проживання фігуранта та виявили понад 5,2 тис літрів алкоголю. Вилучено спирт, готову продукцію, обладнання для виготовлення та розливу контрафактних алкогольних напоїв, тару, понад 200 тетрапаків, барвники та концентрати. Загальна сума вилученого майна становить понад 1 млн гривень.  

Досудове розслідування у кримінальному провадженні за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 204 КК України (незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів) здійснюють детективи Територіального управління БЕБ в Одеській області за оперативного супроводу Департаменту стратегічних розслідувань Нацполіції в Одеській області та процесуального керівництва Одеської обласної прокуратури.

Нагадаємо, нещодавно детективи ТУ БЕБ в Одеській області викрили схему незаконного виготовлення, зберігання та реалізації алкогольної продукції без марок акцизного податку. Детальніше https://esbu.gov.ua/news/beb-zupynylo-nelehalne-vyrobnytstvo-alkoholnykh-napoiv-v-odesi

Теги: БЕБ, Бюро економічної безпеки, алкоголь, фальсифікат, контрафакт, підробка

©2020 doktorfamily

Мої відео