Сімейний Лікар

Судитимуть директора товариства та виконроба за привласнення 135 тис. грн бюджетних коштів під час ремонту ліцею в Макарові

Судитимуть директора товариства та виконроба за привласнення 135 тис. грн бюджетних коштів під час ремонту ліцею в Макарові
334411 ПЕРЕГЛЯДІВ

Ювенальні прокурори Києво-Святошинської окружної прокуратури затвердили та скерували до суду обвинувальні акти стосовно директора товариства та виконроба за фактами службового підроблення та привласнення чужого майна, вчиненого в умовах воєнного стану (ч. 1 ст. 366, ч. 4 ст. 191, ч. 5 ст. 27 ч. 4 ст. 191 КК України).

Розслідуванням встановлено, що у травні 2022 року Департамент регіонального розвитку Київської обласної державної адміністрації уклав договір з товариством про виконання поточного ремонту ліцею в смт Макарів.

За результатами ремонту директор товариства, за попередньою змовою з виконробом, зазначили в звітній документації недостовірні відомості щодо  обсягів та вартості виконаних робіт. Відтак,  товариству зайво сплачено 135 тис. грн бюджетних коштів.

Досудове розслідування здійснювалося слідчими ГУ Нацполіції в Київській області та Бучанського райуправління ГУ Нацполіції в Київській області за оперативного супроводу Бучанського РВ ГУ СБУ у м. Києві та Київській області.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

©2020 doktorfamily

Мої відео