Сімейний Лікар

Закликаю всіх, хто спілкується з західними ЗМІ починати їх готувати до виборів, які росія проведе в ці вихідні на тимчасово окупованих територіях

Закликаю всіх, хто спілкується з західними ЗМІ починати їх готувати до виборів, які росія проведе в ці вихідні на тимчасово окупованих територіях
433991 ПЕРЕГЛЯДІВ

Розповідати про сталі практики так званих виборів як на росії останні десятиліття так і з 2014 року на наших територіях, всі ці «референдуми» і заганяння на дільниці під дулами автоматів. 

Про те, що наших громадян силою та шантажем змушують брати російські паспорти на окупованих територій, і це робиться власне для того, щоб легітимізувати вибори. А потім щоб наших громадян можна було мобілізувати, це ми теж вже бачили в Донбасі.

Про те, що Маріуполь, який знищили, заселяють росіянами, які тепер підуть і проголосують начебто вони жителі міста. Це теж стала практика, вивезти людей в Сибір або вбити і заселити своїми людьми, яких потім і захищати. Країни Балтії підтвердять. 

Чому я закликаю нагнітати тему в західних ЗМІ? Бо для них тема виборів доволі чутлива. Вибори – це інструмент демократії і саме на чесних виборах базується їх щасливе життя. Для нас це хороша нагода знову показати їм справжнє обличчя нашого ворога ще під одним кутом.

Наразі лише голова російського ЦИК Елла Памфілова включена до санкційного списку ЄС за «референдуми» 2022 про анексію, а мають бути всі, хто організовують вибори на всіх наших окупованих територіях.

Якщо там будуть хоч якісь іноземні спостерігачі, то вони теж мають зазнати міжнародних санкцій.

Пропоную починати нагнітати зараз, шоб з наступного понеділка агенти кремля, різні проросійські західні спікери, не починали розповідати Заходу про чесні вибори, і що український народ зробив свій вибір, давайте все залишимо як є.

Nataliya Fedoryshyn

Теги: вибори,ТОТ,окуповані території,спостерігачі, санкції,агенти кремля

©2020 doktorfamily

Мої відео