Сімейний Лікар

Українська IT компанія представить рішення COSMO|PLAYOUT на міжнародній технічній конференції IBC2023

Українська IT компанія представить рішення COSMO|PLAYOUT на міжнародній технічній конференції IBC2023
425682 ПЕРЕГЛЯДІВ

 Українська IT компанія вже втретє братиме участь у щорічній міжнародній технічній конференції IBC, де вона представить нове рішення для оптимізованого використання свого сервісу COSMO|PLAYOUT

 

Завдяки своїм хмарним сервісам, Cosmonova Broadcast набуває популярності на європейському ринку. Міжнародні досягнення компанії є визнанням цінності інтелектуальних продуктів, створених українськими розробниками та інженерами. 

 

Говорячи про українську компанію, яка успішно вийшла на міжнародний ринок, ми розуміємо це як можливість на визнання конкурентоспроможності українського бізнесу в цілому, а також його здатність конкурувати на рівні з великими світовими брендами. 

 

Отож про факти. Кожен рік, IBC (International Broadcasting Convention) збирає найсучасніших та найвпливовіших представників технологічної сфери, створюючи платформу для обміну ідеями, розкриття трендів та відкриття нових горизонтів. Вже традиційно Cosmonova Broadcast стає учасником конференції IBC2023, запрошуючи всіх приєднатися до події, яка відбудеться в Амстердамі з 15 по 18 вересня. 

 

Торік серед великої кількості стендів, стенд компанії увійшов до 40 номінантів на отримання звання "Найкращий дизайн стенда". Протягом одного з конференційних днів, представники компанії носили вишиванки. Стенд відрізнявся не лише креативним дизайном, але й наявністю українського прапора на ньому. 

 

Протягом року компанія Cosmonova Broadcast не лише збільшила кількість своїх клієнтів, але й значно покращила власні сервіси. Найновішим досягненням став мобільний інтерфейс для продукту COSMO|PLAYOUT, який спрямований на розширення можливостей користувачів. Цей нововведений інтерфейс буде представлений на конференції. 

 

Нагадаємо, що COSMO|PLAYOUT - інноваційний хмарний сервіс, що дозволяє оперативно розгорнути та запустити телеканал з мінімальними витратами часу та ресурсів, уникнувши значних капітальних вкладень. 

 

Запрошуємо всіх хто буде відвідувати Амстердам з 15 по 18 вересня, завітати у виставковий центр RAI та відвідати стенд української компанії Cosmonova Broadcast, розташований у 2-му холі за номером 2B.15. Тут ви матимете чудову можливість підтримати команду розробників та детально ознайомитися з їх інноваційними рішеннями. На додаток, ви зможете особисто випробувати їх і переконатися в їхній ефективності.

©2020 doktorfamily

Мої відео