Сімейний Лікар

Голосували за приєднання Донеччини до рф – заочно судитимуть дванадцять підсанкційних псевдодепутатів «народної ради днр» (ФОТО)

Голосували за приєднання Донеччини до рф – заочно судитимуть дванадцять підсанкційних псевдодепутатів «народної ради днр» (ФОТО)
432008 ПЕРЕГЛЯДІВ
Прокурори Донецької обласної прокуратури скерували до судів обвинувальні акти стосовно дванадцяти громадян. Їм інкримінують колабораційну діяльність та посягання на територіальну цілісність і недоторканність України (ч. 2 ст. 110, ч. 2 ст. 28, ч. 5 ст. 111-1 КК України).
У вересні 2022 року «депутати народної ради днр» проголосували за проведення псевдореферендуму на тимчасово окупованій частині Донеччини. Серед учасників засідання, зокрема, були «голова ради», командир так званого макіївського гарнізону, голови «комітетів», заступник одного з колишніх «міністрів оборони днр» та лідерка компартії «республіки».
 
         
 
Зрештою вищевказані дії «посадовців» призвели до проведення фейкового «волевиявлення». Крім того, процедура відбувалася під тиском, «комісія» не дотримувалася таємниці голосування, а озброєні автоматами силовики змушували громадян обирати «правильний варіант» в бюлетені.
 
         
 
Рада національної безпеки і оборони України й уряди ЄС, Великої Британії, Канади, Швейцарії, Нової Зеландії, Австралії та Японії наклали на обвинувачених санкції. Тепер «політичні діячі днр» не можуть розпоряджатися власним майном або орендувати чуже, купляти земельні ділянки й займатися торгівлею, відкривати банківські рахунки і використовувати кошти з наявних карток на території багатьох країн світу.
 
         
 
Наразі обвинувачені перебувають у розшуку. Спеціальні досудові розслідування – ГУ СБУ в Донецькій та Луганській областях.
 
         
 
Максимальне покарання – ув’язнення на 10 років з позбавленням права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю на 15 років з конфіскацією майна.
 

 

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

©2020 doktorfamily

Мої відео