Сімейний Лікар

Олімпійський урок під час "Головного табіру країни"

Олімпійський урок під час "Головного табіру країни"
384364 ПЕРЕГЛЯДІВ

Олімпійський урок під час "Головного табіру країни". 

Сьгодні голова відділення НОК України в Київській області Ігор Малинський разом з виконавчим директором Відділення Вадимом Гаєвим відвідали активну молодь нашої країни яка є учасниками "Головного табору країни" який вже другий рік поспіль проходить завдяки ініціативі та сприянню екс-заступника голови Київської обласної військової адміністрації, а нині радника міністра охорони здоров'я України Віталія Власюка.

Варто зазначити те що учасники окрім пленарних дискусій можуть спробувати себе в різних сферах, а сьогодні це був майстр клас з бейсболу в розрізі Всеукраїнського проекту НОК України "Олімпійський урок" . Цікавий, енергійний вид спорту який стає популярним у нашій державі, але на сьогодні нажаль ми маємо лише три арени на Україну для професійних занять та проведення змагань з бейсболу.

Слід зазначити що це відбулося завдяки шанувальникам даного виду спорту: Євгенію Ткаченко, чемпіону України, 

володару Кубку України з бейсболу,

майстеру спорту з бейсболу,

тренеру Вищої категорії з бейсболу, 

головному тренеру збірної України серед юнаків, Станіславу Сомотову,

багаторазовий призер Чемпіонату та Кубку України, тренеру Вищої категорії з бейсболу, тренеру збірної України з софтфолу серед юніорів та Андрію Степанюку, тренеру Вищої категорії, 

тренер-викладач з бейсболу та софтболу.

Думаємо що саме завдяки таким проектам та майстер класам наша молодь буде активною та здоровою, а федерація бейсболу та софтболу України поповниться новыми вихованцями.

©2020 doktorfamily

Мої відео