Сімейний Лікар

#BeActive для студентів та школярів Ірпеня.

#BeActive для студентів та школярів Ірпеня.
434029 ПЕРЕГЛЯДІВ

#BeActive для студентів та школярів Ірпеня. 

Спортивно-роважальний захід у межах Європейського тижня спорту #BeActive та з нагоди Дня захисників та Захисниць України пройшов у Ірпінському фаховому коледжі економіки та права. Участь у заході взяли студенти ІФКЕП, кураторы і викладачі та учні Ірпінського ліцею № 1, Ірпінського ліцею № 2, Ірпінського гуманітарного ліцею «Лінгвіст» імені Заріфи Алієвої, Ірпінського академічного ліцею «Мрія», Ірпінської гімназії «Освіта» та Ірпінського академічного ліцею НУБіП

Привітати учасників прибули почесні та поважні гості: народний депутат України, заслужений юристУкраїни – Максим Дирдін, начальник управління освіти і науки Ірпінської міської ради –Олег Білоруса, заступник директора ПП «Деліція» Максим Семенов, член НОК України, голова відділення НОК України в Київській області, Ігор Малинський та голова Ірпінської молодіжної ради при Ірпінському міському голові - Дмитро Андрущенко.

Команди гарно підготувалися: мали тематичні назви та емблеми. На початку заходу всі  отримали маршрутні листи з назвами станцій квесту, на кожній з яких під час виконання різних завдань вони проявили не лише свою гарну фізичну підготовку, силу, витривалість, вправність, але й винахідливість, кмітливість, логіку, творчі й інтелектуальні здібності. 

І місце здобули студенти груп К-21 та К-22, ІІ місце – команда групи Ф-12, Ф-21 таФ-22 , а третє – П-21 та П-22 й Ірпінського академічного ліцею НУБіП України. 

Усі команди без винятку показали гідні результати й були  нагороджені подяками та солодкими подарунками! 

Свято пройшло у теплій родинній атмосфері, навіть, здається, погода цьому сприяла! ДЯКУЄМО нашим мужнім Захисникам і Захисницям за можливість провести сьогоднішній захід!

Ви – наша надія на завтрашній день! Нехай Свята Богородиця оберігає усіх вас від будь-яких напастей!

#ЄвропейськийТижденьСпорту #BeActive #NOC #КОВНОК#спорт #Ірпінь #ІФКЕП

©2020 doktorfamily

Мої відео