Сімейний Лікар

Працівники ГУ ДПС у Черкаській області викрили чергову партію фальсифікованих тютюнових виробів

Працівники ГУ ДПС у Черкаській області викрили чергову партію фальсифікованих тютюнових виробів
312230 ПЕРЕГЛЯДІВ

Головним управлінням ДПС у Черкаській області здійснено ряд контрольно-перевірочних заходів, спрямованих на припинення незаконного обігу тютюнових виробів.

Працівниками управління податкового аудиту ГУ ДПС у Черкаській області під час проведення заходів з контролю за дотриманням вимог чинного законодавства  на території м. Черкаси із залученням працівників Національної поліції України виявлено діяльність господарських об’єктів, на яких здійснювався продаж фальсифікованих тютюнових виробів без наявності будь-яких дозвільних документів на здійснення такого виду діяльності.

За результатами проведеної роботи управлінням податкового аудиту ГУ ДПС у Черкаській області спільно з працівниками Національної поліції України складено 6 протоколів за  ч. 1 ст. 164 та 6 протоколів за ч. 1 ст. 156 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Окрім того, відповідно до інформації, розміщеної на офіційному сайті Черкаської міської ради, винесено рішення про демонтаж 8 кіосків, у яких здійснювалася торгівля тютюновими виробами.

«Торгівля фальсифікованими тютюновими виробами – це злочин проти здоров’я та бюджету країни», – наголошують у Головному управлінні ДПС у Черкаській області та підкреслюють, що законослухняність – це не просто обов’язок кожного, це також ознака доброчесності та відповідальності.

©2020 doktorfamily

Мої відео