Сімейний Лікар

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 606-го дня війни

333642 ПЕРЕГЛЯДІВ

Сьогодні я хочу відзначити наших воїнів, які проявили себе особливо цими тижнями. Воїнів, які особливо допомогли Україні. На різних напрямках, у різних завданнях. Але однаково потужно, однаково результативно.

Купʼянський напрямок, Харківщина. Воїни нашої міцної 57-ї окремої мотопіхотної бригади та 1-го механізованого батальйону 67-ї окремої механізованої бригади – дякую вам! Просто молодці!

Авдіївський і Марʼїнський напрямки, особливо жорсткі. Численні атаки росіян. Але наші позиції – захищені. 53-тя та 110-та окремі механізовані бригади, 59-та окрема мотопіхотна та десантники «Сімдесятдевʼятки» – я дякую всім вам, воїни, за справді зразковий захист. Те, що додає впевненості всій країні. І щоразу це честь для мене – дякувати воїнам 55-ї окремої артилерійської бригади, яка активно та ефективно допомагає всім нашим хлопцям обороняти Донеччину.

Лиманський напрямок – дякую за зрив планів окупанта. Наша 68-ма окрема єгерська бригада та підрозділи славетної 95-ї окремої бригади ДШВ. Молодці, хлопці!

Бахмутський напрямок – і оборона, і наші штурми. І наші результати. Дуже непогані. Дякую воїнам 92-ї окремої штурмової бригади та 93-ї окремої механізованої бригади. Дякую за вашу силу, хлопці!

А серед усіх напрямків на півдні хочу особливо відзначити десантників 46-ї аеромобільної бригади – Мелітопольський напрямок. Дякую вам, хлопці, за те, що своїми результатами ви дійсно допомагаєте всьому фронту.

Слава Україні!

 

Автор: press-zsu

©2020 doktorfamily

Мої відео