Сімейний Лікар

Полтавські спецпрокурори поновили право СБ України щодо розпорядження нерухомим майном вартістю понад 3,7 млн. грн.

Полтавські спецпрокурори поновили право СБ України щодо розпорядження нерухомим майном вартістю понад 3,7 млн. грн.
331932 ПЕРЕГЛЯДІВ

   Рішенням Автозаводського районного суду м. Кременчука задоволено позов Полтавської спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Центрального регіону в інтересах держави в особі Служби безпеки України про витребування від набувача нерухомого майна вартістю понад 3,7 млн грн. 

   Завдяки доказовій базі, зібраної прокурорами Полтавської спецпрокуратури, в суді доведено, що виконавчий комітет Кременчуцької міськради Полтавської області незаконно ухвалив рішення про виключення трикімнатної квартири загальною площею понад 130 кв. м., яка знаходиться  в м. Кременчук,  із сфери управління відомчого житлового фонду Служби безпеки України. В подальшому вказане службове житло було незаконно приватизовано колишнім співробітником СБУ та відчуджено за договором купівлі-продажу, який укладено з порушенням вимог чинного законодавства. 
 
Суд погодився з доводами прокуратури та задовольнив позовні вимоги у повному обсязі.

   За рішенням суду незаконну державну реєстрацію права власності скасовано, поновлено право  СБУ на розпорядження вказаною нерухомістю для забезпечення соціальних потреб військовослужбовців Служби Безпеки України.

   Після набрання законної сили згаданим судовим рішенням Полтавською спеціалізованою прокуратурою у сфері оборони Центрального регіону вживатимуться заходи щодо його реального виконання.

Прес-служба Спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Центрального регіону

Теги: Полтавська спеціалізована прокуратура у сфері оборони Центрального регіону,спецпрокуратура ,рішення суду,нерухоме майно,СБУ

©2020 doktorfamily

Мої відео