Сімейний Лікар

Відкритий зимовий кубок міста Буча з важкої атлетики під патронатом Відділення НОК України в Київській області.

Відкритий зимовий кубок міста Буча з важкої атлетики під патронатом Відділення НОК України в Київській області.
302362 ПЕРЕГЛЯДІВ

Відкритий зимовий кубок міста Буча з важкої атлетики під патронатом Відділення НОК України в Київській області.

 

Члени Відділення НОК України в Київській області разом з головою Відділення Ігорем Малинським відвідали урочисту церемонію відкриття "Відкритого зимового кубку м. Буча з важкої атлетики" який напротязі цього вікенду триває в одному із закладів освіти міста!

Незважаючи на військовий стан в країні, свої навички та вміння з'їхалися продемонструвати по 100 спортсменів, які в свою чергу були розподілені на три вікові категорії: 

- юнаки та дівчата до 13 років;

- юніори та юніорки до 20 років;

- чоловіки та жінки.

На урочистій частині слово до привітання мав голова КОВНОК, член НОК України Ігор Малинський який наголосив: "Саме такими заходами ми показуємо всій світовій спільноті та окупантам, що ми сильні духом та впевнено будемо іти до перемоги, виховуючи здорову, спортивну та сильну молодь". 

Також підтримати майбутніх олімпійців зібралося чимало титулованих та почесних гостей, а саме: заслужений майстер спорту України, Олімпійська чемпіонка з важкої атлетики Наталя Скакун, майстер спорту міжнародного класу з дзюдо, учасник Олімпійських ігор Карен Балаян, виконавчий директор КОВНОК Вадим Гаєвий, заслужений тренер України з дзюдо, майстер спорту України міжнародного класу Олександра Старкова, член КОВНОК Антон Звєрєв, начальник відділу молоді та спорту Бучанської міської ради Наталя Додатко. 

Після вшанування пам'яті полеглих захисників та захисниць України та державного гімну України були нагороджені медалями, кубками, дипломами та цінними подарунками наймолодші учасника Кубку. 

Слід висловити слова подяки організатору змагань Михайлу Студенетському та його команді! 

А також офіційному партнеру Відділення НОК України в Київській області МК "Столиця" в особі засновниці та керуючої справами Галині Бишенко! 

Також спонсорам які сприяють розвитку важкої атлетики в Бучанській громаді: спортвиний ХАБАР; кавʼярні Jul's Coffe & Peace; клініці «Ортопедія"; мережі магазинів Enjoy the print; благодійний фонду імені Іллі Грабара; компанії " Стильні меблі груп"; компанія "Автоскло груп"; компанія" Буча конструктив"; стоматології" Дентал Студіо"; the Bucha city головний медіа партнер; салон краси"Only beauty Bucha". 

 

Через спорт до перемоги! 

 

#НОК #КОВНОК #спорт #молодь #перемога #ЗСУ #Буча #громада #БМР #МЕДИЧНАКЛІНІКАСТОЛИЦЯ

©2020 doktorfamily

Мої відео