Сімейний Лікар

Під час атак окупантів на три райони Донеччини 11 цивільних зазнали поранень

Під час атак окупантів на три райони Донеччини 11 цивільних зазнали поранень
187050 ПЕРЕГЛЯДІВ

За процесуального керівництва Донецької обласної прокуратури розпочато досудове розслідування у кримінальних провадженнях за фактами порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України).

Зранку 26 червня 2024 року армія держави-агресора нанесла удари з різних видів озброєння по населених пунктах Бахмутського, Волноваського й Покровського районів. У с. Комар внаслідок ракетного удару зруйновано житловий будинок, в якому зазнала осколкових поранень 74-річна мешканка. Ще одну жінку 50 років травмовано під час обстрілу, ймовірно, «ФАБ-500» у м. Селидове та 53-річного чоловіка - у смт Нью-Йорк м. Торецька.
 
      
 
Крім того, ворог атакував з артилерії та «КАБ-250» м. Торецьк. Тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості отримали троє жінок 39, 69 й 86 років та 47-річний містянин. Також зс рф скинули авіабомбу, попередньо, «УМПБ Д-30СН» по с. Мемрик. Поранення дістали жінки 59, 65 років та 38 й 51-річні чоловіки.
 
Постраждалих евакуйовано до медичних закладів.
 
В результаті обстрілів населених пунктів пошкоджено приватні домогосподарства, багатоквартирні будинки й автотранспорт.
 
Прокурори вживають всі можливі та належні заходи для документування воєнних злочинів, вчинених представниками збройних сил рф.
 

©2020 doktorfamily

Мої відео