Сімейний Лікар

Поліцейські Донеччини викрили схему реалізації фальсифікованої тютюнової продукції в різних областях України

37823 ПЕРЕГЛЯДІВ

Співробітники управління стратегічних розслідувань, слідчого управління поліції Донецької області за процесуального керівництва обласної прокуратури провели понад 90 обшуків в торгівельних закладах на території Донеччини та інших регіонів. З незаконного обігу вилучено великі партії цигарок без акцизних марок та гроші від їх незаконного збуту.

Наразі слідчо-оперативні заходи тривають. У рамках відкритого кримінального провадження поліція відпрацьовує всіх осіб, причетних до реалізації нелегальних цигарок, та встановлює канал постачання фальсифікату.

Залучивши понад 500 правоохоронців, проведено понад 90 обшуків на території 4 областей. За місцями мешкання фігурантів, складських та офісних приміщеннях виявлено та вилучено 1500 ящиків тютюнових виробів, грошові кошти на суму понад 900 тисяч гривень, які були одержанні від злочинної діяльності, чорнові записи, комп’ютерну техніку, а також вогнепальну зброю та набої.

Встановлено, що ділки отримували від незаконного продажу тютюнових виробів  мільйонні прибутки. Торгівля велася не тільки на Донеччині – контрафактний товар переправляли до інших регіонів України.

 

Відділ комунікації поліції

Донецької області

©2020 doktorfamily

Мої відео