Сімейний Лікар

Міжнародний благодійний фонд "Солідарність" зробив ремонт у Дніпропетровському геріатричному пансіонаті

Міжнародний благодійний фонд "Солідарність" зробив ремонт у Дніпропетровському геріатричному пансіонаті
14174 ПЕРЕГЛЯДІВ

Близько 800 квадратних метрів - така площа двох оновлених переходів між блоками геріатричного пансіонату.

Ще влітку вони мали зовсім інший вигляд - неякісний та вогненебезпечний пластик на стінах, пошарпані дивани та старі вікна. Тепер переходи облаштували новими металопластиковими вікнами, модерними меблями та повним ремонтом стін та стель.

Директор Дніпропетровського геріатричного пансіонату Олег Кондрашевський говорить: “Хочемо подякувати за дуже якісний проведений ремонт із заміною усіх вікон, із штукатуркою всіх панелей , додатково були встановлені поручні, які допомагають при пересуванні наших підопічних”.

Також замінили усі внутрішні двері та встановили нові протипожежні двері на виходах. 

Зробити у переходах ремонт - власна ініціатива президента фонду Олександра Петровського. Благодійники давно опікуються геріатричним пансіонатом, та під час однієї з зустрічей влітку побачили критичний стан приміщення та одразу взялися за його реконструкцію. 

Віцепрезидентка Міжнародного благодійного фонду “Солідарність” Яна Іванілова розповідає: “Крім нас,  та тих близьких, які залишились сьогодні у підопічних інтернату, у них нікого немає. Звичайно, їм потрібна допомога, увага, спілкування, і, авжеж, відповідні умови. Ми не зупиняємось, це не кінець нашого співробітництва, зараз ми будемо займатися ремонтними роботами в актовому залі”

Наразі ж 550 мешканців інтернату мають комфортну зону відпочинку, де грають у теніс, шахи, читають та спілкуються один з одним. 

Автор: МБФС

©2020 doktorfamily

Мої відео