Сімейний Лікар

«Космос ваш». Діти-сироти відвідали космічну виставку-пригоду

«Космос ваш». Діти-сироти відвідали космічну виставку-пригоду
29236 ПЕРЕГЛЯДІВ

Вихованці Дніпровського будинку-інтернату для дітей з ДЦП «познайомилися» з космосом. Вони відвідали космічну виставку-пригоду для всієї родини «Космос ваш». Діти познайомилися з цікавими фактами з різних шкільних дисциплін — астрономії, фізики та математики.

Вихованка дитбудику Сніжана Ципковата приїхала на виставку разом з друзями:  «Хочу, щоб в нашій школі проводили такі заходи. Щоб розповідали про планети, космос і політ Юрія Гагаріна».

Організатори виставки хочуть надихнути дітей на підкорення в майбутньому нових планет і галактик.

«Все пояснюється з наукової точки зору в інтерактивній формі, що цікаво всім дітям, — розповідає віцепрезидентка МБФ Олександра Петровського «Солідарність» Світлана Сербіна. — Скажу одразу, дещо не знали навіть дорослі, але діти підказували. Та цікаво не лише слухати лекцію. Важливо, що можна торкатися експонатів».

Відвідини для дітей-сиріт у рамках проєкту «Відповідальне спонсорство» були безкоштовними. Домовитися про акцію допомогла благодійна організація БФ «Серця неспокійні», яка «дружить» з Міжнародним благодійним фондом Олександра Петровського «Солідарність».

Теги: #відповідальнеспонсорство
Автор: МБФС

©2020 doktorfamily

Мої відео