Сімейний Лікар

Вбивця Xiaomi - офіційний випуск realme від Цитруса на український ринок

Вбивця Xiaomi - офіційний випуск realme від Цитруса на український ринок
63514 ПЕРЕГЛЯДІВ

4 Березня - це знаковий день в історії ринку смартфонів в Україні. Компанія Цитрус, яка є офіційним дистриб'ютором realme, влаштувала презентацію і зібрала блогерів, а також представників ЗМІ, щоб презентувати свою лінійку нових унікальних продуктів, які мають досить приємну ціну.

Всіх присутніх на презентації чекала ексклюзивна інформація від представників Цитруса, огляд realme 5 Pro, який показує приголомшливий результат в Геймінг, і звичайно ж вся лінійка смартфонів realme з прайсом. Вагомою частиною заходу стала презентація рекламної кампанії і анонс ціни realme 5 Pro, яка діє з 4 по 8 березня! З 4 березня вже стартують продажі realme в Цитрусі і магазинах-партнерах (Rozetka, ЖЖУК і Фокстрот).

У Цитрусі завжди стежили за актуальністю в сфері технологічних новинок і надавали саме той, чого потребує кожен сучасний споживач наших днів.

Realme - прекрасна пропозиція і відповідь на зростання цін в сегменті смартфонів, яке поєднує в собі приємну ціну плюс миловидний дизайн. За задумом Цитруса realme повинен характеризувати виробника, бути стильним і молодим, готуємо до будь-яких викликів і виробляти яскраві враження.

Дата заснування realme - травень 2018, саме цей день призначений для завоювання сердець людей з космічною швидкістю, даючи про себе знати одній країні за іншою. Зараз смартфони представлені на ринках більш ніж 27 країн, в їх число входить Італія, Англія, Індія, Росія, Індонезія, Єгипет, Малайзія, Пакистан, В'єтнам, Китай, Іспанія, Таїланд, Франція та інші.

Користувачі цих продуктів - це 25 млн осіб, 65% з них молодше 25 років. В Індії бренд вже встиг увійти в трійку лідерів продажів в категорії смартфони.

Пристрої збираються на заводах компанії, потім пройшовши суворий контроль якості, це забезпечує дуже низький рівень недоліків - всього 1,7%, в порівнянні з Xiaomi, у якого відсоток браку становить 3%, згідно з дослідженням "CMR Mobile Consumer Insight (MICI)", вересень 2019. у всьому світі продукти realme представлені в 65000 магазинах і встиг отримати нагороду як найбільш динамічного бренду і статус вбивці Xiаomi. Realme - це вже продукт, який увійшов в ТОП 7 світових смартфонів.

Однак realme - це не тільки смартфони, але і ціла екосистема стильних аксесуарів, яка буде розвиватися з кожним наступним роком. Бренд включає в себе ще й одяг, технологічні аксесуари, такі як фітнес трекери і навушники. Цитрус обіцяє дивувати новими оновленнями.

Дуглас Ху (Ukriane Country Manager, realme) поділився своїм баченням:

«Realme мотивовані робити значні показники продуктивності, стильний дизайн і постійні поліпшення. Буде зроблено все можливе для поставлених завдань. Наша мета - увійти в ТОП 3 брендів смартфонів і брендів TWS навушників.

Для світового ринку і ринку України ми хочемо запропонувати найкращі технології, які ми маємо, наша мета чітка, здивувати ринок співвідношенням ціни і якості і наповнити життя людей насолодою від нашої продукції, їх потужною характеристикою і яскравим дизайном »

Чейз Сюй (віце-президент і президент Global Marketing, realme)

«Наша чітко поставлена  мета - зробити realme пріоритетом вибору для молодих людей, що йдуть в ногу з часом»

Джинн Сюй (Head of Marketing Ukraine)

«Ми хочемо вийти за рамки буденного, що дозволяє нам прагнути досягати максимальної продуктивності в наших продуктах, враховуючи ціновий сегмент. Ми запропонуємо нашим клієнтам відмінне поєднання продуктивності, дизайну і ціни. Хтось каже, що ми робимо неможливе. Тому, ми закликаємо наших клієнтів розширювати їх межі разом з нами, щоб досягти максимально можливого. »

Демидов Дмитро, Маркетинг Директор «Цитрус»

«Компанія Цитрус існує на ринку вже 20 років і весь цей час дивує, робить життя мільйонів клієнтів яскравіше і відкриває нові бренди і нові можливості. Тут ви швидко момент на ринку смартфонів дуже серйозна конкуренція, незважаючи на це, ми знайшли кращий продукт, знахідка за свої гроші. Сам бренд не є сірим і безликим, а заповзято виступає за свободу і унікальне самовираження, що займає глибоке місце в самому серці Цитруса»

На івент був показаний весь модельний ряд смартфонів і три їх лінійки: "C", "X", і так би мовити «цифрової лінійки»

realme C2 - цар сегмента смартфонів до 4000 грн c «діамантовим» дизайном. Наділений 8-ядерним процесором з такою частотою 2,0 ГГц, що забезпечує спільно з графічним прискорювачем IMG PowerVR GE8320 і 2 ГБ оперативної пам'яті плавну і зручну роботу телефону. Для зберігання даних користувача передбачено 32 Гб флеш-пам'яті, кому недостатньо вбудованої пам'яті, вона може бути збільшена до 256 Гб, за рахунок додаткової карти пам'яті. Смартфон отримав функцію розпізнавання осіб, замість сканера відбитків пальців. Смартфон має подвійну камеру з 13 Мп і 2 Мп модулями. Відзначено акумулятор ємністю 4000 мАг, можна забути про постійні підзарядки кожну секнду. Девайс відшукає своє застосування в усіх категорій населення, він доступний і може бути відмінним подарунком для дитини, службовим телефоном або людям не використовують якихось нещадних для смартфона додатків. Вартість девайса 2 799 грн., Доступний у продажу з 04  березня 2020 року.

 

realme 5 Pro зверне на себе увагу навіть найвибагливішого покупця. Помітні кристали задньої кришки, що переливаються на світлі, є основною стильного вигляду даного девайса. Смартфон має 6.3-дюймової LCD панеллю зі склом Gorilla Glass 3 і роздільною здатністю Full HD +. Корпус має захист від бризок. realme 5 Pro оснащений 10-нанометровим чіпом Snapdragon 712 від Qualcomm. Чіп має ядра Kryo 360 Silver з частотою 1.7 ГГц і Kryo 360 Gold з частотою 2.3 ГГц. Обробку графіки бере на себе Adreno 616. Такий конфігурації вистачає для жвавого пуску самих «примхливих» додатків. Граючи в PUBG або Fortnite, варто сміливо вибирати максимальні графічні параметри і тримати при цьому 60 fps. Смартфон доступна в модифікації: 8/128 ГБ.

Ємність батареї 4035 мАг, швидка зарядка VOOC заряджає її до 50% всього за 30 хвилин. Смартфон вже завоював дві нагороди: найкраща квадрокамера в сегменті, через флагманського модуля Sony IMX 586 основної камери на 48 Мп, який робить в будь-який час дня насичені кадри з високою деталізацією і надширококутним видом, портретним і макро модулями. Комплект таких параметрів, як енергоспоживання, продуктивність і технології HyperBoost 2.0 зробили телефон найкращим для геймінгу в своєму роді.

Телефон у продажу з 04 березня 2020 року і його вихід на ринок підтримується дуже привабливою ціною з 4 по 8 березня. У цей час вартість телефону буде становити 4999 грн замість 5499 грн!

Завойовник «інсти» або realme XT - перший девайс-володар «квадрокамери 64 Мп» в сегменті 6000-8000 грн. Основна камера має 64 Мп і сенсор Samsung GW1 з дозволом 9216х6912, здатний робити ультра чіткий поєднанні з вражаючим зумом. Технологія TetraCell і 3D HDR допоможуть зробити фото з дуже високою якістю в будь-яких умовах. Більш ніж понад ширококутний модуль 119 з технологією шумозаглушення DLDC збільшує кут огляду на 51% і робить чіткі панорамні фото. Фронтальна камера знімає портретні фото і містить в собі алгоритми AI-бьютіфікаціі. Є й окремий модуль для макрозйомки. Смартфон є сильним конкурентом для Vivo, Honor і Xiaomi. У девайсі є технології Dolby Atmos і HyperBoost 2 і підтримка швидкої зарядки VOOC (50% за 30 хв). Ємність акумулятора 4000 мАг, процесор Snapdragon 712 за підтримки 4, 6 або 8 ГБ оперативної пам'яті в різних конфігураціях. Вбудована пам'ять 128 ГБ, 2 SIM-слота, порт USB-C для зарядки, окремий роз'єм під навушники і microSD слот, дві варіації кольору смартфона - чорна і біла. Вартість даної моделі 7499 грн.

 

Найпродуктивніший пристроєм на презентації Цитруса був realme X2 Pro, він обійшов Xiaomi Mi 9T Pro і Honor 20 Pro по значному кількості параметрів. Смартфон отримав квадрокамеру з основним сенсором Samsung ISOCELL GW1 на 64 Мп, ширококутним об'єктивом з кутом огляду 115 , телеоб'єктивом з 20-кратний з гібридним оптичним зумом, нічним режимом і режимом для портретної зйомки. Алгоритм стабілізації відео і надчутливий гіроскоп дає можливість плавного зйомки при русі. Фронтальна камера Sony IMX471, дозвіл 16 Мп. Процесор Snapdragon 855 Plus з рідинним охолодженням, GPU Adreno 640 на 15%, дисплей Super AMOLED з частотою оновлення 90 Гц. Пристрій наділене сканером відбитків пальців. Батарея на 4000 мАг, заряджається за 35 vbyen на 100%, завдяки SuperVOOC на 50 Вт. Чіп NFC дасть можливість безконтактної оплати і миттєвого підключення аксесуарів. Вартість 11999 грн.

realme Buds Air

Доступні TWS навушники з бездротовою зарядкою - realme Buds Air. Виробник обіцяє бездоганний звук і ідеальну зв'язок, завдяки спеціальній мікросхемі R1 з Bluetooth 5.0, яка забезпечує миттєве і стабільне з'єднання між навушниками і телефоном. Навушники оснащені оптичним датчиком, сенсорним управлінням і простоту в використанні навушників. Навушники використовують технологію шумозаглушення навколишнього середовища ENC, щоб інтелектуально ідентифікувати кожне слово і фільтрувати фонові шуми, завдяки чому ваш голос буде залишатися чіткими і зрозумілим навіть в сильно галасливій обстановці. Buds Air випускається в трьох кольорах - жовтий, чорний, білий.

 

realme Buds Wireless Спортивні, бездротові навушники, добре зроблені під чітку передачу баса. Оснащені Bluetooth 5.0, забезпечують стабільне підключення і простоту використання.

Час роботи навушників становить 12 годин, 10 хвилин зарядки можна забезпечити собі 100 хвилин прослуховування треків. Також навушники отримали вологозахист IPX4 і витримають навіть саму інтенсивну тренування. Ціна 899 грн.

Також компанія анонсувала вихід на ринок фітнес-трекера realme Band, який надійде в продаж у квітні місяці. Це прогнозований сильний суперник Xiaomi Mi Band 4, який може серйозно похитнути його позиції на ринку.

У планах на 2020 рік realme входить виведення на ринок smart TB і smart годин. Але крім цього, швидко зростаючий і розвивається бренд може також здивувати нас і іншими продуктами, так як глобальне завдання компанії розширити екосистему продуктів, щоб дати все що потрібно для сучасної комфортного життя споживачам. Всі новинки компанії, анонсовані на світовому ринку, будуть також представлені на ринку України. Тримайте руку на пульсі, щоб не пропустити нічого.

Для того щоб зробити знайомство з брендом ще приємніше в період 04.03 - 08.03 в магазині Цитрус буде діяти супер-ціна на realme 5 Pro - 4999 грн, замість 5499 грн.

Теги: realme,Цитрус,Вбивця Xiaomi

©2020 doktorfamily

Мої відео