Сімейний Лікар

Військовою прокуратурою припинено на Полтавщині діяльність злочинної групи, яка виробляла та реалізовувала підробний алкоголь

Військовою прокуратурою припинено на Полтавщині діяльність злочинної групи, яка виробляла та реалізовувала підробний алкоголь
211417 ПЕРЕГЛЯДІВ

05.05.2020 військовою прокуратурою Полтавського гарнізону Центрального регіону України припинено злочинну діяльність організованої групи – жителів Полтавської області, у складі 4 осіб.

   Установлено, що протяґом 2019 року правопорушники налагодили протиправну схему незаконного придбання, транспортування, зберігання з метою збуту та збут незаконно виготовлених алкогольних напоїв на території Полтавської області.

   Зловмисників було викрито військовою прокуратурою Полтавського гарнізону спільно зі слідчими ГУ НП в Полтавській області, за оперативного супроводу УСР в Полтавській області ДСР НП України. 

   В ході одночасного проведення 20 санкціонованих судом обшуків за місцями проживання організаторів протиправного «бізнесу», а також інших приміщень, які перебувають у їх користуванні, відшукано та вилучено понад 7 000 пляшок із лікеро-горілчаними напоями «сумнівного походження», 50 літрів рідини, яка зберігалася у спеціальній поліетиленовій упаковці для подальшого незаконно виготовлення спиртовмісних напоїв, а також фарбники та заготівки для розлиття концентрату.

   На даний час організатору та двом учасникам злочинної групи повідомлено про підозру у вчиненні ними кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 28 ч. 1 ст. 204 Кримінального кодексу України.

   Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Прес-служба військової прокуратури Центрального регіону України

Теги: Військова прокуратура,Військова прокуратура Полтавського гарнізону,затримано,припинено злочинну діяльність,контрафактний алкоголь

©2020 doktorfamily

Мої відео