Сімейний Лікар

На Дніпропетровщині 12 годин шукали 7-річного хлопчика

На Дніпропетровщині 12 годин шукали 7-річного хлопчика
24604 ПЕРЕГЛЯДІВ

Поки поліція всю ніч прочісувала місцевість, дитина йшла по трасі, аби повернутися додому від дідуся з бабусею. Про це повідомила пресслужба ГУ Нацполіції в Дніпропетровській області.

Про зниклого 7-річного онука в поліцію повідомила бабуся хлопчика, мешканка селища Новомиколаївка Верхньодніпровського району. Стурбована жінка кинулася до правоохоронців відразу, як дитина зникла з дому. До пошуків задіяли усіх — співробітників Верхньодніпровського відділення поліції, працівників карного розшуку, слідства, ювенальної превенції, дільничних.

«До обстеження території долучилися і кінолог зі службовим собакою Пако. Також були задіяні технічні засоби - квадрокоптер і тепловізор», — повідомляють у пресслужбі.

Поліція обійшла двори селища, розпитуючи людей, оглянула закинуті будівлі, прочісала лісополоси, прилеглі поля та ставки — хлопець наче крізь землю провалився. Пошуки тривали всю ніч і зранку, аж поки місцеві жителі раптом привезли переляканого мандрівника до села. Виявилося, селяни помітили дитину на трасі — він йшов у бік Кам`янського, що розташоване за 25 кілометрів від Новомиколаївки.

Як зясувалося, хлопець з батьками мешкає у Камянському, але на час карантину вони відвезли його на свіже повітря до діда з бабою. Вочевидь, дочекатися послаблення карантинних обмежень дитина вже не могла та вирішила відправитися додому пішки. У дорозі хлопчик, який засумував за батьками, провів понад 12 годин. На щастя, ця історія добре закінчилася, але з мандрівником та дорослими наразі працює поліція.

©2020 doktorfamily

Мої відео