Сімейний Лікар

Чотири освітні заклади Дніпропетровщини виявились не готовими до навчального року

Чотири освітні заклади Дніпропетровщини виявились не готовими до навчального року
61625 ПЕРЕГЛЯДІВ

Не всі школи області виявились готові приймати дітей 1 вересня. Причини – не завершена реконструкція закладу або відсутність харчоблока. Держпродспоживслужба не підписала акти готовності трьом школам у Дніпрі та ще одній - у Криничанському районі.

“Держпродспоживслужба не підписала акти трьом закладам у місті - школам №52, 54, 9 та  одній школі у Криничанському районі, - повідомила начальниця відділу Управління держнагляду за дотриманням санітарним законодавства ГУ Держпродспоживслужби у Дніпропетровській області Неля Полюхович. – У Дніпрі це переважно заклади, у яких продовжується реконструкція. А у Криничанському районі не підписаний акт Затишнянській школі у зв’язку з відсутністю харчоблока. І хоча там взяли в оренду інше приміщення, воно теж не відповідає санітарним нормам, воно потребує ремонту".

Окрім того, у Дніпрі проблемними виявилися НВК №51 (немає спортивної й актової зали, а також нормального харчоблока), а ще школи №78, 32, 58, де потрібно реконструювати центральний ґанок і фасади.

Всі проблемні питання керівники шкіл мають вирішувати разом з органами місцевого самоврядування. У Дніпрі дітей з проблемних шкіл перевели до навчальних закладів, що розташовані поруч. А у Криничанському районі це зробити неможливо, тому діти у школі не харчуються.

©2020 doktorfamily

Мої відео