Сімейний Лікар

У Кривому Розі зафіксували майже два десятки звернень про правопорушення

У Кривому Розі зафіксували майже два десятки звернень про правопорушення
201848 ПЕРЕГЛЯДІВ

Станом на 12:00 у Кривому Розі відкрилися всі виборчі дільниці — їх 298. Звернень про правопорушення надійшло 19.

У Саксаганському районі у 72-й школі дільниця відкрилась із запізненням. Бюлетені були пошкоджені. А саме штамп "ВИБУВ" поставили не на того кандидата. Тож майже 2 тисячі бюлетенів були зіпсовані. Їх вилучили у п’ятницю. Нові приїхали о 7:30 ранку і проштампувати їх вчасно не встигли. Тому дільниця почала працювати близько 8:28.

У мікрорайоні "Макулан" біля школи №85 побачили агітаційну продукцію. Друкована продукція одного із кандидатів по 33 округу була наклеєна на скло автомобіля, інша була розміщена на стовпі. Правоохоронці зафіксували цей випадок.

Чоловік зіпсував бюлетень та викинув його. Коли голова комісії підняла його та віднесла до скриньки. Чоловік вчинив скандал.

У 29-й школі голова виборчої комісії забула про те що потрібно вести протокол. Після зауваження спостерігача "ОПОРИ"це було виправлено.

У школі №2 наглядачеві  "ОПОРИ" відмовили у підписанні контрольного листа, який опускається у скриньку для голосування. Коли представник громадської організації попросив показати протокол засідання та отримав відмову. На місце викликали поліцію, яка зафіксувала порушення.

Читайте також: У Дніпрі виявили невірно опломбований автомобіль з бюлетенями

©2020 doktorfamily

Мої відео