Сімейний Лікар

Обсервація в Нових Санжарах завершиться 5 березня

Обсервація в Нових Санжарах завершиться 5 березня
146531 ПЕРЕГЛЯДІВ

Усі евакуйовані з Уханя здорові та очікують на завершення карантину. Про це під час брифінгу повідомив заступник міністра охорони здоров`я, головний державний санітарний лікар Віктор Ляшко, — передає Укрінформ.

У четвер, 5 березня, закінчується двотижневий термін ізоляції евакуйованих з китайського Уханя громадян. Нагадаємо, з 20 лютого 45 українців, 27 іноземців, а також члени екіпажу та супроводжуючі лікарі знаходяться на обсервації в Нових Санжарах. Наразі усі результати їхнього тестування на коронавірус негативні, вже зовсім скоро люди зможуть роз`їхатися по домівках.

«Сьогодні ми маємо після ранкового огляду стабільну ситуацію, як і завжди. Симптомів вірусної респіраторної хвороби не виявлено, людей з підвищеною температурою тіла немає, всі здорові, всі очікують на завершення обсервації, яку ми плануємо провести в четвер», — зазначив Віктор Ляшко.

Наразі в Україні не зафіксовано жодного лабораторно підтвердженого випадку COVID-19. За інформацією Віктора Ляшка, на сьогодні вже проведено вісім тестів на коронавірус, усі вони виявилися негативними. Зараз тривають аналізи ще на чотири підозри: три — з Києва, один — з Чернівецької області.

©2020 doktorfamily

Мої відео