Сімейний Лікар

Українців, які повертаються з Італії, ретельно обстежуватимуть

Українців, які повертаються з Італії, ретельно обстежуватимуть
32879 ПЕРЕГЛЯДІВ

Перевірятимуть і пасажирів літаків у Борисполі та Жулянах, і автівки на митному пості «Тиса» в Закарпатській області. Про це повідомляє пресслужба Міністерства охорони здоров`я.

На прикордонних постах проводитимуть температурний скринінг людей, які повертаються з Італії. Наразі на півночі цієї країни, де зафіксовані випадки захворюваності на коронавірус, закриті всі навчальні заклади, музеї, театри, історичні пам`ятки. В Італії працює багато українців — тільки на консульському обліку перебуває понад 15 тисяч громадян України, не враховуючи заробітчан та туристів. Наразі з Італії приймається близько 20 авіарейсів на тиждень.Тому всіх пасажирів ретельно обстежуватимуть в Борисполі та Жулянах.

«Прикордонниками відпрацьовані всі алгоритми у разі виявлення ознак захворювання – на пунктах пропуску є тимчасові ізолятори. Потім їх переводять до ізоляційних приміщень у спеціалізованих лікарнях», — повідомив під час брифінгу заступник Міністра охорони здоров’я України Віктор Ляшко.

До того ж, температурна перевірка вже почалася на митному пості «Тиса» в Закарпатській області — найбільшому напрямку в`їзду до України. Кордон тут щоденно перетинають понад 500 автівок з Італії.

©2020 doktorfamily

Мої відео