Сімейний Лікар

В Україні очікується різке похолодання з дощами

В Україні очікується різке похолодання з дощами
260232 ПЕРЕГЛЯДІВ

На Заході можливий сніг, у Карпатах — хуртовини, майже всюди пануватиме штормовий вітер. Про це на своїй сторінці в соцмережі повідомила синоптик Наталка Діденко.

Вже 12 травня в Україну прийде холодний атмосферний фронт, який принесе дощі, а подекуди навіть мокрий сніг, похолодання, поривчастий вітер. Після майже літнього понеділка зміна погоди буде досить суттєвою, тому метеозалежні люди можуть почуватися некомфортно.

«У середу в більшості областей похолодає до +14…+15 градусів, увесь наступний тиждень теплої погоди не передбачається, стовпчики термометрів коливатимуться в межах +14…+18 градусів, — йдеться у дописі синоптика. — Мокрий сніг можливий у Львівській, Закарпатській, Волинській, Івано-Франківській, Чернівецькій, Рівненській областях. У Карпатах сильний сніг та хуртовини».

12 травня у північних областях України, у Центрі, а ввечері й на Півдні очікуються дощі, місцями грози. Снігу тут не буде, проте похолодання насувається. У західних областях температура повітря знизиться з +26…+28 до +13…+17 градусів. У більшості областей передбачається +17…+21, на Сході та Півдні до +22…+25 градусів.

На Дніпропетровщину похолодання прийде з невеликим запізненням — температура знизиться до +15 градусів з 13 травня. Протягом тижня очікуються короткочасні дощі, поривчастий вітер.

©2020 doktorfamily

Мої відео